קולינריה ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 8 שעות קהילה לנשות המקצוע שמתעסקות באומנות הבישול והאפיה, בעלות קייטרינג, קונדיטוריות ועוד. הקהילה חדשה – ספרו לחברות! ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה קהילה לנשות המקצוע שמתעסקות באומנות הבישול והאפיה, בעלות קייטרינג, קונדיטוריות ועוד. הקהילה חדשה – ספרו לחברות! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 374 תיק עבודות 39 מסמכים אלבומים 3 עדכונים מובילות בקהילה אשמח לקבל המלצה על תנור בילד אין איכותי חברה ודגם קדם ‹ Forums ‹ קולינריה ‹ אשמח לקבל המלצה על תנור בילד אין איכותי חברה ודגם קולינריה אשמח לקבל המלצה על תנור בילד אין איכותי חברה ודגם פורסם ע"י ציפי כהן צילום ומולטימדיה on 04/02/2025 ב5:47 pm תודה ענקית!!!! עזר לך? 👍 Y L הגיבה לפני 1 שבוע, 1 יום 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה Y L אופנה יופי וטיפוח חברה 05/02/2025 ב9:47 pm 16 44 0 חברה חדשה אלקטרולוקס!!!!!!!!!!!!!!!! אין עליו!!! בכל דגם שהוא מנסיון אישי שלי כבר כ 8 שנים ואני אופה המון וכן אחיות ובנות משפחה וחברות לא שמעתי מישהי שלא מרוצה או שמרוצה יותר ממשהו אחר עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו