קולינריה ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני יום אחד קהילה לנשות המקצוע שמתעסקות באומנות הבישול והאפיה, בעלות קייטרינג, קונדיטוריות ועוד. הקהילה חדשה – ספרו לחברות! ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה קהילה לנשות המקצוע שמתעסקות באומנות הבישול והאפיה, בעלות קייטרינג, קונדיטוריות ועוד. הקהילה חדשה – ספרו לחברות! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 309 תיק עבודות 39 מסמכים אלבומים 3 עדכונים מובילות בקהילה - בקרוב! בר קדם ‹ Forums ‹ קולינריה ‹ בר קולינריה בר פורסם ע"י חני בורשטיין קולינריה on 02/05/2024 ב12:10 pm היי אני מעוניינת לפתוח עסק של קונדטוריה- בתחום הבר. כלומר למכור מארזי פטיפורים, קינוחי כוסות, פרלינים, אפשרות גם שזה יכלול עיצוב בר. אשמח מאד אם יש משהיא שעוסקת בתחום שתוכל לתת לי קצת מידע על תמחורים שוק וכדו, יעזור לי מאד מאד! מצרפת תמונות של חלק מהתוצרים שלי שתמר רוזנטל האלופה צילמה!! עזר לך? 👍 חני בורשטיין הגיבה לפני 5 חודשים, 2 שבועות 6 חברות · 9 תגובות 9 תגובות שירה בלסקי אומנות ועיצוב חברה 03/05/2024 ב12:40 pm וואו, מדהים!!! אלופה! המון הצלחה עזר לך? 👍 Sara מיתוג שיווק ופרסום חברה 07/05/2024 ב10:33 am ואוואיזה תוצרתת איזה תמונותתת עזר לך? 👍 תמר רוזנטל | צלמת עסקית – מזון ואדריכלות צילום ומולטימדיה חברה 09/05/2024 ב9:13 am ווואווו חני!! איזה אליפות זה!!! היה ממש כיף ויפה לצלם לך! תדעו שחני מכינה גם יפה וגם טעים ממש!! ממליצה עליה בחום🥰 אישרתי אותך כאישה פה באתר:)) עזר לך? 👍 תמר רוזנטל | צלמת עסקית – מזון ואדריכלות צילום ומולטימדיה חברה 15/05/2024 ב8:20 pm אגב שאלתי קונדיטורית לגבי תמחור- היא אמרה לי שבהתחלה היתה מתמחרת פי 3 מעלות החומרים (זה לא נשמע כ”כ, אבל בהתחלה פשוט מנסים עד שאת מגיעה למחיר שמדויק לך) מלא בהצלחות. עזר לך? 👍 מלי רובינסקי קולינריה חברה 15/05/2024 ב8:31 pm אני חושבת שיש נוסחה מסודרת לתמחור להכפיל פי 3 זה לא כ”כ מדויק עזר לך? 👍 תמר רוזנטל | צלמת עסקית – מזון ואדריכלות צילום ומולטימדיה חברה 16/05/2024 ב12:47 am 🤷♀️ עזר לך? 👍 מלי רובינסקי קולינריה חברה 16/05/2024 ב2:00 am יש לי נוסחה שקיבלתי איפה שלמדתי, ואסור לי להעביר משם חומרים, הייתי פעם באיזה זום של פירוליטה והם אמרו נוסחה, הבעיה היא ששכחתי יש מישהי שזוכרת/יודעת? עזר לך? 👍 שרה מונסה קולינריה חברה 09/06/2024 ב12:35 pm וואאאווו!! איזה קינוחים מרשימים , איפה למדת?? עזר לך? 👍 חני בורשטיין קולינריה חברה 10/06/2024 ב8:49 am פירוליטה עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו