קולינריה ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 2 שעות קהילה לנשות המקצוע שמתעסקות באומנות הבישול והאפיה, בעלות קייטרינג, קונדיטוריות ועוד. הקהילה חדשה – ספרו לחברות! ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה קהילה לנשות המקצוע שמתעסקות באומנות הבישול והאפיה, בעלות קייטרינג, קונדיטוריות ועוד. הקהילה חדשה – ספרו לחברות! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 437 תיק עבודות 39 מסמכים אלבומים 3 עדכונים מובילות בקהילה בר לבת מצווה קדם ‹ Forums ‹ קולינריה ‹ בר לבת מצווה קולינריה בר לבת מצווה פורסם ע"י אסתי אלם יעוץ אימון והנחיה on 17/02/2025 ב12:21 am אני מחפשת מישהי שעושה בר לבת מצווה לא יקר בירושלים אני אשמח לדעת גם בערך מה המחיר הסטנדרטי E711538@ ג’מייל .COM עזר לך? 👍 בלומה בוטיק למיתוג אירועים ומארזים. הגיבה לפני 4 חודשים, 3 שבועות 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות אלישבע חמד ∕∕ סטודיו פנטזיה גרפיקה חברה 17/02/2025 ב7:56 am רבקה יוסף- ‘פרפקט’ 0556782625 מחירים נוחים ממש! ממליצה עליה מאוד עזר לך? 👍 בלומה בוטיק למיתוג אירועים ומארזים. אומנות ועיצוב חברה 18/02/2025 ב11:18 am אשמח להציע את המתוקים שלי,שלחתי לך באישי, עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו