כמות גדולה של תפו”א- צריכה עצה מהמומחיות

קדם Forums קולינריה כמות גדולה של תפו”א- צריכה עצה מהמומחיות

  • כמות גדולה של תפו”א- צריכה עצה מהמומחיות

    פורסם ע"י ריקי ריקי  כללי on 07/10/2024 ב9:22 am

    חברות הי

    קיבלתי אתמול 30 ק”ג של תפו”א,

    ככה בשק, הם לא יחזיקו לי מעמד עד סוכות, ואני שואלת איך אפשר לנצל אותם בצורה הכי טובה? (חוץ מלהכין כמות של קוגל תפו”א וכמות של צ’יפס להקפאה לפני הטיגון)

    מה עוד אפשר לעשות עם תפוחי אדמה בצורה שהם יחזיקו מעמד עד חוה”מ סוכות הבעל”ט?

  • 10 תגובות
  • תמי אפשטיין

    כללי
    חברה
    07/10/2024 ב9:36 am
    4

    למה את חושבת שהם לא יחזיקו לך מעמד?

    אם הם במצב טוב, אין סיבה שהם לא יחזיקו מעמד שבועיים

    • ריקי ריקי

      כללי
      חברה
      07/10/2024 ב10:29 am

      מכיוון שהם כנראה היו בהקפאה או בקירור לפני כן,

      הנחתי אותם על הרצפה במטבח ואחרי שעה- שעתיים ראיתי הצטברות של מים שנזלו מתחת השקים

      רוצה בעז”ה היום להכין מהם כל מה שאפשר

  • Bassi G

    גרפיקה
    חברה
    07/10/2024 ב5:52 pm

    אמרו לי שפירה נשמר טוב בהקפאה, לא ניסיתי אישית.

    את יכולה להכין קניש מפירה, מגלגלים פירה בתוך בצק (אני אוהבת להכין בצק לבד אבל אפשר עלי פילו וכו…)

    אפשר גם להכין בורקסים ולהקפיא, ויש לך מנה ראשונה לחול המועד או סעודת חג. (לשדרוג את יכולה לערבב בשר טחון עם הפירה)

    פשטידת בשר עם פירה (Shepherd’s Pie)


    תשתפי מה הכנת בסוף, אני מחפשת רעיונות גם.

    • נ ש

      אומנות הבמה והפקות תוכן
      חברה
      07/10/2024 ב10:41 pm

      אני חושבת שפירה לא טוב אם הוא לא טרי, במקרר הוא טעים עד יומיים מקסימום! אז בהקפאה… אני לא חושבת שזה טוב.

      את יכולה לגרד תפו”א (כדאי עם עוד ירקות) לשמור בשקיות למרק ירקות (אני עושה בפעם אחת ממש הרבה ומקפיאה בשקיות)

      לעשות גולאש בשר לא יודעת מה לגבי פרווה-זה יוצא ממש טוב מהקפאה

      אפשר תפוחי אדמה מטוגנים(סוגשל לביבות) זה נשמר בהקפאה

      בהצלחה!

  • אסתי

    הייטק
    חברה
    08/10/2024 ב11:59 am

    אני יודעת שאם טוחנים את הפירה בבלנדר/מג’ימיקס אז הוא נשמר הרבה יותר זמן בקרור ובהקפאה.

    יוצא כעין “פירה גלידה” שילדים מאוד אוהבים!

  • מילה מנצחת

    מיתוג שיווק ופרסום
    חברה
    08/10/2024 ב12:29 pm

    איך אפשר להקפיא לצ’יפסים לפני טיגון?

    תפו”א לא נהרסים בהקפאה?

  • אלישבע חמד ◇ סטודיו פנטזיה

    גרפיקה
    חברה
    08/10/2024 ב12:51 pm

    תפוח אדמה עם קליפה אדומה נשמר מעולה בהקפאה- לפני בישול

  • ריקי ריקי

    כללי
    חברה
    08/10/2024 ב1:26 pm

    תפו”א לפני ההכנה הם מצויינים בהקפאה.

    אני בד”כ מכינה קוגל תפו”א בכמות ענקית, מחלקת את התערובת לתבניות ומקפיאה, וכל יום חמישי בערב מוציאה תבנית להפשרה, ביום שישי בבוקר מכניסה לתנור.

    כנ”ל תפו”א בתנור- חותכת כשיש לי זמן, ומכניסה ישר מהמקפיא לתנור שעתיים-שלוש לפני ההגשה.

    גם צ’יפס אין בעיה להקפיא, זה מוצר שיש אותו בסופרים, יותר זול להכין בבית…

    מישהי כתבה לי כאן על לביבות מטוגנות, נשמע מעניין אולי אנסה היום.

    • א.ג – תוכן. עיצוב. אומנות.

      גרפיקה
      חברה
      08/10/2024 ב5:22 pm

      מעניין מה שאתן אומרות

      אני הקפאתי לפני תקופה תפוחי אדמה חתוכים ל’ציפס, ותוך זמן קצר מאד הם פשוט השחירו ו-לפח.

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן