ללא סוכר, ללא גלוטן

קדם Forums קולינריה ללא סוכר, ללא גלוטן

  • ללא סוכר, ללא גלוטן

    פורסם ע"י חיה לרר  הוראה רכזות וחינוך on 06/01/2025 ב8:59 pm

    אשמח אם יש למישהי מתכונים לעוגות ללא סוכר וללא גלוטן…

    זה למישהי שלא משתמשת גם באורז…

    כך שלא כל תחליפי הקמח טובים לה…

    ה הגיבה לפני 2 חודשים, 3 שבועות 8 חברות · 13 תגובות
  • 13 תגובות
  • רבקי גרינוולד

    כללי
    חברה
    06/01/2025 ב9:26 pm
    720
    636
    0
    מנהלת קהילה

    צריך לחפש בספרי מתכונים של פסח ולהמיר את הסוכר בממתיקים

    • חיה לרר

      הוראה רכזות וחינוך
      חברה
      06/01/2025 ב9:29 pm
      109
      114
      0
      פעילה בקהילה

      תודה על הרעיון,

      אבדוק את העניין…

      • ר. טייך

        הוראה רכזות וחינוך
        חברה
        06/01/2025 ב9:35 pm
        701
        670
        0
        פעילה בקהילה

        אני גם מחפשת

        ואם אפשר גם ללא קקאו

        • חיה לרר

          הוראה רכזות וחינוך
          חברה
          06/01/2025 ב9:38 pm
          109
          114
          0
          פעילה בקהילה

          אולי באמת ניצור ספר חדש…

          ללאקמח,

          ללא סוכר,

          ללא קקאו…

          מה נשאר?

          תבנית ביצים?

          • ר. טייך

            הוראה רכזות וחינוך
            חברה
            06/01/2025 ב9:40 pm
            701
            670
            0
            פעילה בקהילה

            במקום סוכר אני משתמש בסויטנגו

            במקום קמח קמח תמי

            אפשר גם רסק תפוחי עץ

            • תמי אפשטיין

              כללי
              חברה
              06/01/2025 ב9:43 pm
              1689
              2894
              0
              מנהלת קהילה

              רסק תפוחי עץ מכילים סוכר פירות ופחממות שמתפרקות לסוכר

            • ר. טייך

              הוראה רכזות וחינוך
              חברה
              06/01/2025 ב9:51 pm
              701
              670
              0
              פעילה בקהילה

              יש כאלו שאסור להם גלוטן חיטה

            • תמי אפשטיין

              כללי
              חברה
              06/01/2025 ב9:55 pm
              1689
              2894
              0
              מנהלת קהילה

              היא ביקשה בלי גלוטן ובלי סוכר

          • שרי הפקות אולפן

            אולפן סאונד ונגינה
            חברה
            06/01/2025 ב11:09 pm
            493
            306
            0
            פעילה בקהילה

            😂

  • תמי אפשטיין

    כללי
    חברה
    06/01/2025 ב9:58 pm
    1689
    2894
    0
    מנהלת קהילה

    חיה, אם הסוכר הוא בשל סוכרת, הנושא הרבה יותר מורכב, כי צריך לבדוק אלו קמחים לא מקפיצים סוכר.

    הייתי ממליצה להשתמש בקמח שקדים. המצב שמותר קמח חיטה, אני ממליצה להמיר חצי מהכמות בקמח שקדים. בקמחים אחרים פחות יש לי מושג איך הם מתנהגים.

    בעיקרון, אם הנושא הוא סוכרת – לכאורה קמחי קטניות יכולים להיות מעולים יותר (קמח עדשים, קמח חומוס וכד’)

  • שרה

    חשבונאות ויעוץ מס
    חברה
    06/01/2025 ב10:38 pm
    54
    46
    0
    פעילה בקהילה

    אם הנושא הוא סכרת, אז תמי צודקת – רב הקמחים בעייתיים

    קמח שקדים וקמח חומוס יכולים לענות על הצורך

    מנסיון אישי וארוך.. קמח חומוס פחות מוצלח, צריך לדעת לעבוד איתו. לא נשמע לי לעוגות

    קמח שקדים מוצלח מאד, מתאים במיוחד בתור תחליף לקמח מצה. אממה – המחיר שלו יקר. יש מכירות של מוצרים טבעוניים ששם הוא יותר זול.

    ממתיקים – אישית יצא לי להשתמש בסוכרזית הנוזלית, הבקבוק הצהוב – מבין סוגי הסוכרזית הוא הכי מומלץ. לא מכירה ממתיקים אחרים.

    עוגות באמת מורכב בהגבלות הללו, עוגיות יותר פשוט – אפשר לחפש בגוגל מתכונים טבעוניים, יש כל מיני, ולהמיר את מה שצריך, או מתכונים של עוגיות פסחיות ולהמיר את הקמח תפו”א בקמח שקדים ואת הסוכר בממתיקים.

  • נ. וינברג

    סיעוד
    חברה
    06/01/2025 ב11:22 pm
    17
    32
    0
    חברה חדשה

    חיה, מצרפת קישור לאתר של אסי רוז.

    המון מתכונים מוצלחים במיוחד. תבחרי מה שמתאים לך ולדרישות התזונתיות

    בהצלחה.

    https://www.essyroz.com/

  • ה

    חשבונאות ויעוץ מס
    חברה
    06/01/2025 ב11:35 pm
    1344
    2040
    0
    פעילה בקהילה

    יש גם שיבולת שועל ללא גלוטן,

    היא מעולה לעוגיות

    אבל יש לה מרירות, אז בעוגיות בריאות עם ממתיק (במקום הסוכר) ושקדים / דלעת / שומשום / נטיפי שוקולד זה טעים מאוד!!

    אפשר להכין גם שומשומיות עם דבש, בריא וטעים.

    באופן כללי שמעתי שכאלו שלא צורכים גלוטן צריכים הרבה יותר להיזהר בסוכרים.

    ואם כבר עלה ה:

    ללא

    וללא

    וללא

    וללא…

    אז בצהרונים חייבים להכין אוכל חילופי לאלרגנים אבל שיהיה הכי דומה לאוכל שכל שאר הילדים אוכלים,

    הבעיה היא שמכינים את אותו מאכל לכל האלרגנים, כך שאם יש פתיתים אז מכינים לאלרגנים פתיתים ללא גלוטן, ללא שמן סויה, ללא ביצים וכו…

    שכחו לכתוב בחוק שהאוכל צריך להיות מאכל אדם 🤣

    תנסו פעם לאכול את זה , כשאני ראיתי את זה כמעט התעלפתי 😱

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן