מה היצירה הקולינרית שאתם הכי גאים בה?
-
מה היצירה הקולינרית שאתם הכי גאים בה?
פורסם ע"י נעה קורשיה שף קונדיטור קולינריה on 18/02/2024 ב11:20 amמוזמנות לשתף את כולן מה היצירה הקולינרית שהייתה הכי וואו!
כמובן שמדובר גם במלוח וגם במתוק גם בקייטרינג וגם ב…. משהו שקשור לתחום!
יאללה, שתפו!
אני אתחיל,
העוגת ויטרינה הכי יפה שיצאה לי היא עוגת מוס וניל עם אינסרט אוכמניות ותחתית ג’קונד שקדים
בציפוי גלסאג’ לבן מבריק עם חגורת מרשמלו וקישוט מקרונים ורודים עם תחרה מיוחדת!
זה היה לבר לארוסין והיה אמור להיות במרכז הבר.
הנה התמונה
מיכל איבגי הגיבה לפני 7 חודשים, 3 שבועות 10 חברות · 14 תגובות -
14 תגובות
-
היי ממש שמחה שיש כזה דבר.
נותן השראה טובה!
אז ככה משתפת אותכם מה שהיה לי בשבוע אחרון
בעזה” ישתף אותכם פה במתכונים טובים טיפים פרקטים ועוד!..
-
אני ישתף אותכם
שכל עוגה שאני מסיימת אני גאה בה
ומרגישה שזאת העוגה הכי מיוחדת שיצאה לי אי פעם
עד הפעם הבאה!
אבל לדעתי אם אני ממש צריכה לבחור משהו הכי מיוחד
אז יש שתיים
העוגת תינוק שהכנתי לברית, גאה בה כי זאת העוגה הראשונה שהכנתי שתי קומות ופיסול בבצק סוכר
ויצאה מדהיםםםם!!!
העוגה השניה היא עוגה של זכיתי בפיס מאוד נהניתי מהתוצאה שלה
כל הרעיון הוא מיוחד בעיני וממש הרגשתי שיצא מושלםם מעבר לכל דימיון
-
מדהים ממש. זה גם טעים או רק יפה? הבסיס הוא עוגת טורט רגילה או שאפשר גם על עוגת גבינה?
-
כ”כ מזדהה עם מה שמילכה כתבה-
כל הזמנה אני מוצאת את עצמי אומרת “ואו הפעם זה השיא שלך”
אבל זה נמוג עד ההזמנה הבאה, שאז היא נהיית השיא החדש 🙂
אבל כן יש לי משו שישר עלה לי לראש,
זה קינוח שהייתי צריכה להכין לתחרות והיה כל מיני קריטריונים שהיו צריכים להיות בקינוח
ומעל הכל, היה צריך ל”מתכן” (מלש’ מתכון) את הקינוח לפי הכללים שלמדנו שם.
אחוזי מתיקות כללית, אחוזי שומן וכו’…
אז בעצם זה קינוח שאני מיתכנתי אותו, זה לקח זמן… עד שהגעתי למתכון הנכון, ואז הוא לא הפסיק לקצור מחמאות…
ב”ה!!!
לא תראו כאן תמונה תותחית כמו של השאר…
אבל אפשר לדמיין את הביס 🙂
-
אז התשובה שלי היא פחזניות… 🙂
כאחת שמגיעה מעולם המטבח אל עולם הצילום,
יצירה קולינרית טובה היא כזו שהיא גם טעימה, גם נראית טוב וגם מצטלמת מושלם.
ואם אפשר גם לצלם אותה ושנרגיש בכל תמונה אווירה אחרת- הכי מושלם!💘
קבלו את הפחזניות שהכנתי, סידרתי סטיילינג וצילמתי.
אני נמסתי😘
-
הא וגם יש את עוגת המוצרט שהכנתי. 6 שכבות, חלבי 😄
ואי אבל טעים ממש!! (מהאתר אופה לשבת. אם יש לך זמן מיותר- תכיני אותה. שווה!!)
התמונה פחות מוצלחת בעיניי היום😅, אבל עדיין טובה
קבלו-
-
-
אני אמנם כתבת שיווקית,
אבל כל מה שקשור ליופי – אני נמשכת אליו…
אני מגלפת פירות כמשהו צדדי,
וכשמשעמם לי – מכינה דברים יפים…
הנה עוגה שהכנתי לחברה שילדה,
מאלתור חומרים זמינים 🙂 -
וואו רבקי מדהים!
יש מצב את פרטת מה החומרים הזמינים שהכנת מהם
את אומרת שזה לא המקצוע שלך, אז את יכולה לגלות?😉
-
בגדול זה עוגה עגולה חתוכה
קרם מריץ’ מוקצף + צבע מאכל
שוקולדים בצורת סרטים משוקולד לבן + צבע מאכלגם האותיות מזה
והשאר זה קישוטים מוכנים.
קיצור זה ממש מה שהיה בבית של אמאשלי….
-
-
וואוו…
איזה דברים מושלמים!
פעם פעם (כשהייתי רק קונדיטורית😉) הייתי מוציאה המון קינוחים ועוגות בסגנון הזה,
עכשיו אני רק רואה ומתגעגעת…
חדוה,
מה זה התחרות הזו? מטעם מי? יצא לך מושלםםםם
-
אחרי שלמתי בכמה וכמה מקומות,
החלטתי שאני רוצה ללמוד מתכונאות- ליצור לבד מתכונים שיהיו נכונים ביחסים שלהם.
ולמדתי את המתכונאות מוסים אצל פירוליטה.
כחלק מהלימודים הם עורכים שם מידי עונה תחרות לפי הפוסטים שמועלים שם לתלמידות…
אז זה מה שהעליתי (ד”א זכיתי מקום ראשון- אז היה שכר לעבודתי המרובה…:)
-
וואו איזה אומניות!
כיף להיות חלק מקהילה מדהימה כזו!!
נועה מילכה פרינקו
אני באופן אישי הכי אהבתי 2 יצירות:
1 של הקונדיטורית נועה האלופה שהאסטטיות והקו נקי והמושלמות זועקים מהעוגה שלה👍👍👍👍👍
ו1 של מילכה פרינקו – העוגת לוטו לבעל מאוד אהבתי את הרעיון ובעיקר את מה שהוא מבטא כל כך חזק!!
את היצירה שלי אעלה בהמשך בע”ה (זה תהליך של העברה לאונקי ואז למייל לאלו שמזדהות…)
Log in to reply.