קולינריה ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 2 שעות קהילה לנשות המקצוע שמתעסקות באומנות הבישול והאפיה, בעלות קייטרינג, קונדיטוריות ועוד. הקהילה חדשה – ספרו לחברות! ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה קהילה לנשות המקצוע שמתעסקות באומנות הבישול והאפיה, בעלות קייטרינג, קונדיטוריות ועוד. הקהילה חדשה – ספרו לחברות! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 309 תיק עבודות 39 מסמכים אלבומים 3 עדכונים מובילות בקהילה - בקרוב! מה המחיר שלוקחים על פרלין צבעוני חלבי? פרווה? קדם ‹ Forums ‹ קולינריה ‹ מה המחיר שלוקחים על פרלין צבעוני חלבי? פרווה? קולינריה מה המחיר שלוקחים על פרלין צבעוני חלבי? פרווה? פורסם ע"י איליס’ קונדיטוריה קולינריה on 22/03/2024 ב10:31 am . עזר לך? 👍 רבקה ויספיש הגיבה לפני 8 חודשים 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה רבקה ויספיש קולינריה חברה 22/03/2024 ב1:38 pm בין 8-10 ש”ח עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו