קולינריה ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 2 שעות קהילה לנשות המקצוע שמתעסקות באומנות הבישול והאפיה, בעלות קייטרינג, קונדיטוריות ועוד. הקהילה חדשה – ספרו לחברות! ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה קהילה לנשות המקצוע שמתעסקות באומנות הבישול והאפיה, בעלות קייטרינג, קונדיטוריות ועוד. הקהילה חדשה – ספרו לחברות! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 309 תיק עבודות 39 מסמכים אלבומים 3 עדכונים מובילות בקהילה - בקרוב! מחפשת בעלת קייטרינג חלבי לאזור חיפה קדם ‹ Forums ‹ קולינריה ‹ מחפשת בעלת קייטרינג חלבי לאזור חיפה קולינריה מחפשת בעלת קייטרינג חלבי לאזור חיפה פורסם ע"י שרה ויסוצקי ויסוצקי מיתוג שיווק ופרסום on 02/04/2024 ב11:37 pm אשמח לשמוע המלצות עזר לך? 👍 תמר פ. הגיבה לפני 7 חודשים, 3 שבועות 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות תמר רוזנטל | צלמת עסקית – מזון ואדריכלות צילום ומולטימדיה חברה 03/04/2024 ב2:17 am אם את צריכה קייטרינג ממש, ולא ארוחות בוקר קלילות ופינוקים בקטנה- יש את טובה בורשטיין מחיפה, שהיא ממש אלופה בעלת קייטרינג גם לחלבי, פרווה וגם לבשרי tovachef שטרודל וכו 0527677935 תמסרי לה ד”ש ממני:) עזר לך? 👍 תמר פ. הייטק חברה 03/04/2024 ב9:12 am יש את בראנצ’לי – קיטריינג איכותי, טעים ומוקפד. ממליצה בחום! הפרטים במודעה המצורפת. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו