גם קל, גם מרשים, גם מעניין, גם לא מלכלך? לקנות את הגלידה הזו שבאה בקופסה מלבנית מאורכת, עם כמה שכבות וביניהן שכבת שוקולד דקה, שכחתי איך קוראים לה
ואם זה צריך להיות דווקא בהכנה בבית אז יש לי כמה רעיונות
א. תקציפי חבילה קצפת צמחית עם פודינג אוסם בטעם ריבת חלב (הפודינג פרווה והטעם שלו אליפות!!!), שימי בכוסיות קינוח, לפני ההגשה אפשר לזלף מעל סירופ שיש לך בבית, אם בשולחן יש בעיקר ילדים וזו"צים אפשר לפזר מה שבא: סוכריות עוגה, שוקולד צ'יפס, נשיקות קטנות, ובאופן כללי מה שיש באותו רגע בפריזר
ב. קינוח עם קצת יותר התעסקות אבל יוצא ממנו כמות ענקית בבת אחת ונשמר יחסית הרבה זמן:
תכיני ג'לי אדום מחבילה אחת ותני לו להתחיל להיקרש
שימי במעבד מזון אננס משימורים עם המיץ+ אפרסק או לפתן פירות טרופיים, עם המיץ
תוסיפי כוס מיץ תות בננה ואת הג'לי
תרסקי הכול עם הסכין של המעבד מזון, תעבירי לכלי גדול, לפני ההגשה תמזגי לכוסות
ג. תקציפי קצפת צמחית עם רסק תפוחי עץ משימורים (רסק תפוחים שיהיה הרבה פחות מהקצפת, אא"כ מאוד אוהבים אצלך תפוחים, כי המרקם יוצא עם חתיכות פירות, לצערי לא זוכרת כמויות מדוייקות כי לא אוהבים אצלי תפוחים ומזמן לא הכנתי), שימי בכוסיות קינוח, אם יש לך כוסיות בצורה שקשורה לתפוח או לדבש- הכי טוב, לפני ההגשה תפזרי טיפה קינמון ותזלפי דבש, קינוח מאוד מרשים אבל לאוהבי התפוח והדבש בלבד
בהצלחה וחג שמח