מחפשת מתכונים – דחוף!!

קדם Forums קולינריה מחפשת מתכונים – דחוף!!

  • מחפשת מתכונים – דחוף!!

    פורסם ע"י r s  כללי on 31/08/2025 ב7:06 pm

    חייבת מתכונים יוקרתיים וסופר טעימים ומרשימים לאירוע.

    לעוף

    פרגית

    סלומון

    מושט

    חנה צמח הגיבה לפני 3 שבועות, 5 ימים 5 חברות · 6 תגובות
  • 6 תגובות
  • שירה ינאי

    צילום ומולטימדיה
    חברה
    31/08/2025 ב7:37 pm

    יש אתר שנקרא אמהות מבשלות אולי תבדקי שם…

  • שירה ג

    גרפיקה
    חברה
    02/09/2025 ב8:04 am

    מתכון לדג סלמון יוקרתי מאד {ממרוה לצמא}:

    קודם כל שוטפים טוב את הדג ועוטפים אותו במגבת נקיה

    כדי שהדג יהיה יבש והרוטב לא יברח.

    אח”כ שמים מעל את הרוטב:

    להכניס את כל מרכיבי הרוטב למעבד מזון, עד לקבלת רוטב סמיך:

    10 שיני שום כתושות

    6 כפות דבש

    4 כפות מיונז

    3 כפות קטשופ

    2 כפות חרדל

    רבע כוס שמן

    כפית שטוחה מלח

    חצי כפית פלפל שחור

    אחרי ששמנו את הרוטב, לפזר מעל הדג שורות שורות לרוחב הדג של:

    50 גר’ שומשום שחור או קצח

    50גר’ שקדים שבורים/ מולבנים

    50 גר’ פיסטוקים שבורים

    50 גר’ קשיו שבורים

    50 גר’ פקאן מסוכר שבור

    50 גר’ פטרוזיליה יבשה

    כמובן שאת יכולה להחליט מה אתם אוהבים ומה לא, אבל פשוט יוצא מעדן

    אין לי תמונה להעלות, אבל מקווה שהובנתי

    ניסיתי לשרטט איך זה אמור להראות

    כמובן להכניס לתנור מכוסה בנייר כסף על חום גבוה, לקראת סוף האפיה להוריד את נייר הכסף ואת חום התנור ולאפות עוד קצת…

    לבדוק עם מזלג במרכז הדג אם הוא נאפה כראוי

    סליחה שהמתכון לא מדויק אבל אני מזמן מכינה ללא הוראות מפורשות רק לפי מה שנראה לי….

    הרבה הצלחה

  • AAA BBB

    אדריכלות ועיצוב פנים
    חברה
    08/09/2025 ב3:59 pm

    יש לי כאן מתכון מעולה למושט ןלסלומון.

    למושט-6מנות

    -4 פלפלים-לחתוןך לרצועות (יפה לעשות פלפלים צהוב,אדום,כתום)

    -6 שיני שום-לפרוס לפרוסות

    לרוטב:

    -1/3 כוס רוטב סויה

    -1/2 כוס שמן

    -כף גריל דג

    -כף סוכר

    -מלח

    -פלפל שחור

    -כפית פפריקה

    -פטרוזיליה קצוצה-לא חובה

    מערבבים את כל החומרים (כוול הפלפלים והשום, כדאי להשרות את הדגים בפנים כמה שעות,

    לפרוס בתבנית את הדגים ולאפות.

    סלומון חמוץ מתוק ברוטב שמיר ובצל סגול

    בסיר:

    -4 כפות סוכר

    -כפית מלח

    -פלפל שחור

    -בצל

    -מים-בגובה שיכסה את הדגים אבל לא מעבר

    לבשל את הדגים בערך 20 דקות.

    לרוטב שמיר:


  • AAA BBB

    אדריכלות ועיצוב פנים
    חברה
    08/09/2025 ב4:21 pm

    אני רואה שזה נעצר באמצע

    להוציא את הסלומון מהסיר ןלסדר על תבנית

    לרוטב שמיר:

    -1/2 כוס שמן

    -1/4 כוס חרדל

    -3 כפות שמיר קצוץ

    -6 כפות סוכר

    -1/8 כוס חומץ

    -בצל סגול קצוץ-להוסיף בסוף

    לטחון את כל החומרים (חוץ מהבצל)

    להוסיף את הבצל ולערבב,

    לשפוך על הסלומון

    בתאבון!

  • חנה צמח

    אדריכלות ועיצוב פנים
    חברה
    08/09/2025 ב9:14 pm

    מתכון לפרגיות מקורמלות בסילאן ובצלים

    • 1/2 קילו פרגיות
    • 2 בצלים גדולים
    • 1 חבילה בצלצלי שאלוט
    • 3 כפות סילאן
    • חבילת ערמונים בוואקום
    • מלח, פלפל, פפריקה (לתיבול)
    1. חותכים את הבצלים לרצועות ומטגנים עם בצלצלי השאלוט בשמן על אש נמוכה עד להזהבה. מוסיפים כף סילאן וממשיכים לקרמל את הבצלים

    2. במידה וסטייק הפרגית גדול מידי – חוצים אותו ל-2 חתיכות ומוסיפים את הפרגיות לסיר

    3. מתבלים כל יחידה במלח, פלפל ומעט ממש פפריקה ומוסיפים עוד כף או 2 של סילאן וערמונים

    4. מבשלים כ-15 דק על אש נמוכה, הופכים מידי פעם ומרטיבים את הפרגיות ברוטב שנוצר בהצלחה!

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן