קולינריה ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 6 שעות קהילה לנשות המקצוע שמתעסקות באומנות הבישול והאפיה, בעלות קייטרינג, קונדיטוריות ועוד. הקהילה חדשה – ספרו לחברות! ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה קהילה לנשות המקצוע שמתעסקות באומנות הבישול והאפיה, בעלות קייטרינג, קונדיטוריות ועוד. הקהילה חדשה – ספרו לחברות! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 303 תיק עבודות 39 מסמכים אלבומים 3 עדכונים מובילות בקהילה - בקרוב! מחפשת קונדיטורית קדם ‹ Forums ‹ קולינריה ‹ מחפשת קונדיטורית קולינריה מחפשת קונדיטורית פורסם ע"י נועה טויטו צילום ומולטימדיה on 10/11/2024 ב5:07 pm מחפשת מישהי שתכין לי עוגות סמאש קיק מבני ברק אשמח לקבל למייל תמונה+ מחיר P3277424 גימל וההמשך תודה רבה! עזר לך? 👍 תמי אפשטיין הגיבה לפני 2 ימים, 8 שעות 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה תמי אפשטיין כללי חברה 10/11/2024 ב5:10 pm רותי זייבלד – מתוקינג. אלופה! https://www.metuking.co.il/he/119 metuking.co.ilמתוקינג - סמאש קייקמתוקינג - סמאש קייק עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו