קולינריה ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 7 שעות קהילה לנשות המקצוע שמתעסקות באומנות הבישול והאפיה, בעלות קייטרינג, קונדיטוריות ועוד. הקהילה חדשה – ספרו לחברות! ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה קהילה לנשות המקצוע שמתעסקות באומנות הבישול והאפיה, בעלות קייטרינג, קונדיטוריות ועוד. הקהילה חדשה – ספרו לחברות! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 299 תיק עבודות 39 מסמכים אלבומים 3 עדכונים מובילות בקהילה - בקרוב! מידע על קורס קדם ‹ Forums ‹ קולינריה ‹ מידע על קורס Tagged: #מטבח קולינריה מידע על קורס פורסם ע"י CHANI LEVI קולינריה on 17/05/2024 ב11:44 am שלום,רציתי לשאול איפה אפשר ללמוד קורס שמדבר על חומרי הגלם ולמה כל דבר משמש על מנת להצליח להמציא מתכונים. 🧐 עזר לך? 👍 שרה .א. הגיבה לפני 5 חודשים, 1 שבוע 4 חברות · 3 תגובות #מטבח 3 תגובות תמר רוזנטל | צלמת עסקית – מזון ואדריכלות צילום ומולטימדיה חברה 19/05/2024 ב12:38 am פירוליטה קורס אונליין פצצה אני מצלמת להרבה קונדיטוריות, ובאמת התלמידות שלהן הכי מוכשרות..! עזר לך? 👍 חני בורשטיין קולינריה חברה 19/05/2024 ב8:07 am פירוליטה!! מסבירים הכל על התהליכים ומה עושה מה יש להם גם קובץ עם הסבר איך בונים מוסים לבד ויש גם צוות שעונה לכל שאלה. מומלץ! עזר לך? 👍 שרה .א. צילום ומולטימדיה חברה 29/05/2024 ב5:55 pm מקדמיה!!! הכל מהבית מושלם בטירוףף עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו