קולינריה ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 2 שעות קהילה לנשות המקצוע שמתעסקות באומנות הבישול והאפיה, בעלות קייטרינג, קונדיטוריות ועוד. הקהילה חדשה – ספרו לחברות! ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה קהילה לנשות המקצוע שמתעסקות באומנות הבישול והאפיה, בעלות קייטרינג, קונדיטוריות ועוד. הקהילה חדשה – ספרו לחברות! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 309 תיק עבודות 39 מסמכים אלבומים 3 עדכונים מובילות בקהילה - בקרוב! משלוחים לעוגות קדם ‹ Forums ‹ קולינריה ‹ משלוחים לעוגות קולינריה משלוחים לעוגות פורסם ע"י נועה דרזי כללי on 02/04/2024 ב9:33 am מחפשת משלוחן לעוגות ממודיעין עילית לבני ברק, מישהי מכירה? עזר לך? 👍 מיכל איבגי הגיבה לפני 7 חודשים, 2 שבועות 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה מיכל איבגי קולינריה חברה 08/04/2024 ב11:24 am כן נהג שקוראים לו “רוזנטל” והוא מאוד אמין, אחראי ונוסע בזהירות, שמעתי מכמה שלקחו אותו למשלוחים עדינים והיו מרוצות מספר הפלאפון שלו: 054-8464703 עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו