קולינריה ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 2 שעות קהילה לנשות המקצוע שמתעסקות באומנות הבישול והאפיה, בעלות קייטרינג, קונדיטוריות ועוד. הקהילה חדשה – ספרו לחברות! ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה קהילה לנשות המקצוע שמתעסקות באומנות הבישול והאפיה, בעלות קייטרינג, קונדיטוריות ועוד. הקהילה חדשה – ספרו לחברות! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 309 תיק עבודות 39 מסמכים אלבומים 3 עדכונים מובילות בקהילה - בקרוב! משתפת בעוגה מהממת משולבת פרחים חיים בול לשבועות קדם ‹ Forums ‹ קולינריה ‹ משתפת בעוגה מהממת משולבת פרחים חיים בול לשבועות Tagged: קולינריה קולינריה משתפת בעוגה מהממת משולבת פרחים חיים בול לשבועות פורסם ע"י רבקי עוגות ומתוקים קולינריה on 04/06/2024 ב3:47 pm עזר לך? 👍 עוגה-קל.jpg 5 MB קובץ תמונה - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה אסתי א הגיבה לפני 5 חודשים, 2 שבועות 4 חברות · 3 תגובות קולינריה 3 תגובות חדוה גולומבק קונדיטוריית בוטיק ובופה חלבי אומנות ועיצוב חברה 04/06/2024 ב5:08 pm מהמם מהמם מהמם!! אהבתי ממש את השילוב של הכל!! הצבעים הפרחים המקרון והכל ממש ממש בטוב טעם ויופי!!! שאלה מציקה- מה עם כשרות הפרחים? צריך? מסתבר שיהיו שם כל מיני ‘ברחשים’ מעניין… עזר לך? 👍 רחל קורפו צילום ומולטימדיה חברה 04/06/2024 ב10:47 pm מטורף! את אמנית! עזר לך? 👍 אסתי א גרפיקה חברה 05/06/2024 ב6:10 pm מהממם!!! אומנותי בטירוף נראה בינה מלאכותית 🙂 עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו