מעבירה את ההודעה גם לפה :
טחינה , מטבוחה , קישואים – בקלות מקפיאים
אם את קונה את הבשרי טרי ולא קפוא , את יכולה להכין אותו כולל התיבול ואז לסדר בתבנית האפיה או בסיר המיועד ולהקפיא . באותו יום רק להפשיר חצי זמן במקרר וחצי זמן על השיש ורק לבשל – בלי התעסקות נוספת.
כנל בשניצלים – אצלינו בקבוע מכינים הכל לפני, כולל ההטבלה בביצה ובפרורי לחם , ואחרי זה במקום למחבת – מסדרים בצלחת / תבנית עם נייר אפיה מפריד ביניהם – ורגע שמישהו רוצה שניצל , מוציא שניצל מהמקפיא ישר לשמן , ללא מאמץ, ללא לכלוך וטרי !
דגים – את יכולה להכין את הרוטב ללא הדגים ולהקפיא אותו , באותו יום רק להניח את הדגים ולשפוך את הרוטב המוכן מעליהם.
בגדול את כל המטבח אפשר להקפיא לפני / אחרי בישול (עדיפות ללפני )
חוץ מתפוחי אדמה – מאבדים צלם אנוש .
סתם עוד טיפ לא קשור לאירועים אבל, אולי כן ?!
ירקות אפשר לחתוך לקוביות ולהכניס לשקית הקפאה / סופר . ברגע שרוצים מרק / אנטי פסטי / ירקות מאודים (אבל, בעיקר מרק) פותחים את השקית שופכים תכולה לסיר מוסיפים מים תבלינים וזהו 2 דקות והסיר מבעבע … (רק את התפו”א מוסיפים באותו רגע ) זה מניסיון.
ואל תוותרי את התפו”א חייב סמוך לסעודה , שלא יעברו קירור בין ההכנה לאכילה.
הנוח בכל הסיפור הזה , שלפעמים יש לך זמן להתעסקות במטבח אבל , אין צורך להכין ארוחה.
ולפעמים אין לך זמן ואת חיייבת ארוחה.
זה פותר את הבעיה מכל הצדדים , לפעמים מתעסקת עם ההכנה ומקפיאה ולפעמים רק מבשלת.
בהצלחה ושיהיה שמחות בלב שמח