מתכונים מוצלחים בהקפאה

קדם Forums קולינריה מתכונים מוצלחים בהקפאה

  • מתכונים מוצלחים בהקפאה

    פורסם ע"י מרים ר  אדריכלות ועיצוב פנים on 07/07/2024 ב6:53 pm

    שלום חברות

    אשמח מאוד לקבל מתכונים טובים בהקפאה לשמחה ביתית

    אני רוצה להיערך מראש במה שאפשר

    וכמובן- שישאר טרי, טעים ויפה

    יש למישהי?

    מחפשת לכל הסעודה: מנה ראשונה, סלטים, מנה עיקרית ותוספות (מנה אחרונה זה קל…..)

    אין עוד מלבדו הגיבה לפני 2 חודשים, 4 שבועות 4 חברות · 5 תגובות
  • 5 תגובות
  • תמי אפשטיין

    כללי
    חברה
    07/07/2024 ב9:21 pm

    פשטידות בצל מעולות בהקפאה, כנ”ל שניצלים – להפשיר על פלטה.

    מטבוחה, טחינה, חומוס וכל סלטי החצילים – מעולה, מלבד חציל בטעם כבד. אפשר להכין את הבסיס, וברגע האחרון להפשיר, להוסיף ביצים ולטחון.

    מוסים, ריצ’ים וכו’ – אין בעיה

    חשוב להקפיא נכון, כמובן.

  • תמי אפשטיין

    כללי
    חברה
    07/07/2024 ב9:25 pm

    מנה ראשונה – את יכולה להכין סהרונים במילוי ירקות/ כבד/ עוף טחון – טוב בהקפאה

    צימעס – מצוין בהקפאה

    אגב, רטבים לסלטים חיים מחזיקים הרבה זמן בקירור

  • מרים ר

    אדריכלות ועיצוב פנים
    חברה
    08/07/2024 ב6:10 am

    וואו

    ממש תודה רבה על הפירוט!

    אשמח אם יש לך מתכון טוב לפשטידת בצל ולסהרונים

    ואם יש עוד רעיונות……

    תודה !!!!!!!

  • ריקי ריקי

    כללי
    חברה
    08/07/2024 ב9:01 am

    קוגל ירושלמי מעולה בהקפאה.

    קוגל תפו”א יש להכין את העיסה ולהקפיא, ולאפות אחרי ההפשרה (ביום האירוע).

    מטבוחה טובה בהקפאה.

    טחינה טובה בהקפאה, אחרי ההפשרה ולפני שמעבירים לצלחות הגשה צריך לתת עירבוב.

    לקט ירקות/גזר ואפונה/שעועית וכדו’ שמכינים בבישול או בתנור, מעולה בהקפאה.

    באופן כללי כל המוצרים הבשריים טובים בהקפאה, יש כאלה שצריך להקפיא עם רוטב שמכסה הכול כדי שלא יתייבשו.

    רולדה הודו/בקר אפשר לבשל ולהקפיא (אפילו פרוס), וביום האירוע לשים בתבנית עם רוטב ל30-40דקות בתנור.

    עוגות ופטיפורים לקינוח- כדאי לבחור מתכונים שכתוב עליהם בפירוש שטובים בהקפאה.

    בהצלחה רבה.

  • אין עוד מלבדו

    אדמיניסטרציה
    חברה
    08/07/2024 ב10:52 am

    מעבירה את ההודעה גם לפה :

    טחינה , מטבוחה , קישואים – בקלות מקפיאים
    אם את קונה את הבשרי טרי ולא קפוא , את יכולה להכין אותו כולל התיבול ואז לסדר בתבנית האפיה או בסיר המיועד ולהקפיא . באותו יום רק להפשיר חצי זמן במקרר וחצי זמן על השיש ורק לבשל – בלי התעסקות נוספת.
    כנל בשניצלים – אצלינו בקבוע מכינים הכל לפני, כולל ההטבלה בביצה ובפרורי לחם , ואחרי זה במקום למחבת – מסדרים בצלחת / תבנית עם נייר אפיה מפריד ביניהם – ורגע שמישהו רוצה שניצל , מוציא שניצל מהמקפיא ישר לשמן , ללא מאמץ, ללא לכלוך וטרי !
    דגים – את יכולה להכין את הרוטב ללא הדגים ולהקפיא אותו , באותו יום רק להניח את הדגים ולשפוך את הרוטב המוכן מעליהם.
    בגדול את כל המטבח אפשר להקפיא לפני / אחרי בישול (עדיפות ללפני )
    חוץ מתפוחי אדמה – מאבדים צלם אנוש .
    סתם עוד טיפ לא קשור לאירועים אבל, אולי כן ?!
    ירקות אפשר לחתוך לקוביות ולהכניס לשקית הקפאה / סופר . ברגע שרוצים מרק / אנטי פסטי / ירקות מאודים (אבל, בעיקר מרק) פותחים את השקית שופכים תכולה לסיר מוסיפים מים תבלינים וזהו 2 דקות והסיר מבעבע … (רק את התפו”א מוסיפים באותו רגע ) זה מניסיון.
    ואל תוותרי את התפו”א חייב סמוך לסעודה , שלא יעברו קירור בין ההכנה לאכילה.

    הנוח בכל הסיפור הזה , שלפעמים יש לך זמן להתעסקות במטבח אבל , אין צורך להכין ארוחה.
    ולפעמים אין לך זמן ואת חיייבת ארוחה.
    זה פותר את הבעיה מכל הצדדים , לפעמים מתעסקת עם ההכנה ומקפיאה ולפעמים רק מבשלת.

    בהצלחה ושיהיה שמחות בלב שמח

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן