קולינריה ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני יום אחד קהילה לנשות המקצוע שמתעסקות באומנות הבישול והאפיה, בעלות קייטרינג, קונדיטוריות ועוד. הקהילה חדשה – ספרו לחברות! ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה קהילה לנשות המקצוע שמתעסקות באומנות הבישול והאפיה, בעלות קייטרינג, קונדיטוריות ועוד. הקהילה חדשה – ספרו לחברות! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 309 תיק עבודות 39 מסמכים אלבומים 3 עדכונים מובילות בקהילה - בקרוב! עוגת יומולדת קדם ‹ Forums ‹ קולינריה ‹ עוגת יומולדת קולינריה עוגת יומולדת פורסם ע"י חיה ל. חשבונאות ויעוץ מס on 19/06/2024 ב8:51 am שלום חברות, בוקר טוב משתפת בעוגה שהכנתי, עם הפתעה שווה בפנים… ואשמח לעזרתכן… 🙂הכנתי אותה בשביל קטלוג שאני עכשיו עובדת עליומכירות מישהו שרוצה עוגת יומולדת להיום / מחר? עזר לך? 👍 רבקי עוגות ומתוקים הגיבה לפני 5 חודשים 5 חברות · 4 תגובות 4 תגובות הני אדלר גרפיקה חברה 20/06/2024 ב11:33 am וואו איזה עוגה!!!!! עזר לך? 👍 ש ו הוראה רכזות וחינוך חברה 20/06/2024 ב12:00 pm ואווו מדהים עזר לך? 👍 לאה ס אדריכלות ועיצוב פנים חברה 20/06/2024 ב12:01 pm חיה, זה באמת עוגה מהקטלוגים…מדהים! ובכלל, מתאים בול לגווני הח”פ והלוגו של מסיבת הבת מצווה של הבת שלי שאנחנו חוגגים היום😉😊.. אז אם את לא מצליחה למכור, ובא לך לתת לנו, תשלחי לי הודעה בפרטי. תודה ובשמחות! עזר לך? 👍 רבקי עוגות ומתוקים קולינריה חברה 20/06/2024 ב5:21 pm מהמם! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו