קולינריה ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 6 שעות קהילה לנשות המקצוע שמתעסקות באומנות הבישול והאפיה, בעלות קייטרינג, קונדיטוריות ועוד. הקהילה חדשה – ספרו לחברות! ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה קהילה לנשות המקצוע שמתעסקות באומנות הבישול והאפיה, בעלות קייטרינג, קונדיטוריות ועוד. הקהילה חדשה – ספרו לחברות! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 315 תיק עבודות 39 מסמכים אלבומים 3 עדכונים מובילות בקהילה - בקרוב! קורס פטיפורים קדם ‹ Forums ‹ קולינריה ‹ קורס פטיפורים קולינריה קורס פטיפורים פורסם ע"י מינה ג. צילום ומולטימדיה on 06/08/2024 ב4:07 pm מחפשת ללמוד קורס להכנת פטיפורים יפים, מרשימים וטעימים אשמח להמלצות. עזר לך? 👍 מינה ג. הגיבה לפני 3 חודשים, 4 שבועות 2 חברות · 2 תגובות 2 תגובות מלכי'ס בייקרי אומנות ועיצוב חברה 07/08/2024 ב4:18 am הייי מאיפה את? עזר לך? 👍 מינה ג. צילום ומולטימדיה חברה 07/08/2024 ב11:18 am ירושלים, מאיפה את? עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו