קולינריה ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 2 שעות קהילה לנשות המקצוע שמתעסקות באומנות הבישול והאפיה, בעלות קייטרינג, קונדיטוריות ועוד. הקהילה חדשה – ספרו לחברות! ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה קהילה לנשות המקצוע שמתעסקות באומנות הבישול והאפיה, בעלות קייטרינג, קונדיטוריות ועוד. הקהילה חדשה – ספרו לחברות! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 309 תיק עבודות 39 מסמכים אלבומים 3 עדכונים מובילות בקהילה - בקרוב! קרם חמאה קדם ‹ Forums ‹ קולינריה ‹ קרם חמאה קולינריה קרם חמאה פורסם ע"י רבקה ויספיש קולינריה on 06/06/2024 ב7:26 pm אפשר גם לצפות איתו עוגה או מיועד רק לזילוף? ואם כן זה ממומלץ? עזר לך? 👍 מרים ר הגיבה לפני 3 חודשים, 1 שבוע 4 חברות · 3 תגובות 3 תגובות חיה ל. חשבונאות ויעוץ מס חברה 07/06/2024 ב8:58 am אפשר לעשות איתו מה שאת רוצה אבל בגלל שהוא קצת יותר מורכב להכנה נקצפת, אז בד”כ משתמשים איתו רק לזילופים מיוחדים יותר עזר לך? 👍 חוה אשל אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 09/08/2024 ב1:25 am קרם חמאה פחות טעים מקצף, אך מרקמו הספציפי נחוץ לזילופים שונים{בעיקר עם לחץ ביידיים וארוכים} עזר לך? 👍 מרים ר קולינריה חברה 11/08/2024 ב11:48 am איך מכינים קרם חמאה? עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו