מתכון לקרם חמאה –
החומרים:
500 גרם מרגרינה
1 קילו אבקת סוכר
1/3 כוס מים
3 כפות תמצית טעם (עדיף שקדים)
30 גרם שמן גליצרין – לא חובה
ההכנה:
לחתוך את המרגרינה לקוביות ולשים בקירור
לנפות את אבקת הסוכר ולשים במיקסר
להוסיף שליש מקוביות המרגרינה, את תמצית הטעם וחצי מכמות המים.
להשתמש בוו לישה ולערבב במהירות הכי איטית שיש במיקסר.
אם יש צורך וזה לא מתאחד להוסיף את כל כמות המים
כשהמסה אחידה בודקים שאין גושים של אבקת סוכר בתערובת
מוסיפים את שאר המרגרינה ומערבבים לאיחוד מושלם
כשמוכן מוסיפים גליצרין ומערבבים במיקסר עוד כמה שניות רק לאיחוד.