
קרם חמאה
-
קרם חמאה
פורסם ע"י רבקה ויספיש קולינריה on 06/06/2024 ב7:26 pmאפשר גם לצפות איתו עוגה
או מיועד רק לזילוף?
ואם כן זה ממומלץ?
chanivainshtain הגיבה לפני 4 ימים, 19 שעות 5 חברות · 4 תגובות -
4 תגובות
-
16
24
0
חברה חדשה
אפשר לעשות איתו מה שאת רוצה אבל בגלל שהוא קצת יותר מורכב להכנה נקצפת, אז בד”כ משתמשים איתו רק לזילופים מיוחדים יותר
-
0
0
0
חברה חדשה
קרם חמאה פחות טעים מקצף,
אך מרקמו הספציפי נחוץ
לזילופים שונים{בעיקר עם לחץ ביידיים וארוכים}
-
-
2
0
0
חברה חדשה
מתכון לקרם חמאה –
החומרים:
500 גרם מרגרינה
1 קילו אבקת סוכר
1/3 כוס מים
3 כפות תמצית טעם (עדיף שקדים)
30 גרם שמן גליצרין – לא חובה
ההכנה:
לחתוך את המרגרינה לקוביות ולשים בקירור
לנפות את אבקת הסוכר ולשים במיקסר
להוסיף שליש מקוביות המרגרינה, את תמצית הטעם וחצי מכמות המים.
להשתמש בוו לישה ולערבב במהירות הכי איטית שיש במיקסר.
אם יש צורך וזה לא מתאחד להוסיף את כל כמות המים
כשהמסה אחידה בודקים שאין גושים של אבקת סוכר בתערובת
מוסיפים את שאר המרגרינה ומערבבים לאיחוד מושלם
כשמוכן מוסיפים גליצרין ומערבבים במיקסר עוד כמה שניות רק לאיחוד.
-
Log in to reply.