שוקולד לעוגה

קדם Forums קולינריה שוקולד לעוגה

  • שוקולד לעוגה

    פורסם ע"י AAA BBB  אדריכלות ועיצוב פנים on 06/05/2025 ב9:53 pm

    אני רוצה לעשות נטיפי שוקולד לעוגה מסביבה בדפנות,

    ניסיתי פעם לעשות ויצא סמיך וזה לא יצא יפה,

    איך אני מגיעה למרקם המדויק בשביל שיצא לא מידי נוזלי ולא מידי סמיך.

    שולמית ט הגיבה לפני 1 שעה, 5 דקות 2 חברות · 1 תגובה
  • 1 תגובה
  • שולמית ט

    אומנות ועיצוב
    חברה
    07/05/2025 ב12:53 am
    175
    176
    0
    סטטוס תעסוקתי:
    פעילה בקהילה

    אם זה היה סמיך סימן שזה כנראה לא נמס מספיק.

    להמיס שוקולד מריר עם קצת שמן,ורק אחרי שנמס לחלוטין- לזלף נטיפים עם שקית זילוף.

    טיפ: מיד כשאת מסיימת כדאי מאד להכניס למקפיא לרבע שעה כדי שיקבל מכת קור ולא ימשיך לנטוף…

    בהצלחה!

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן