אצלי יש גם לבשרי וגם לחלבי (יש 2 צבעים: שחור ואדום…)
חלבי:
פיצות בעיקר
מוקרמים(!)
סתם לחמם לחמים
בשרי:
פשוט ארוחת צוהריים שלמה! את מכניסה הכול בפנים!
חזות עוף, שניצלים, תפו”א, פסטות, קציצות מכל הסוגים, ועוד המון!
קוגלים -ניסיתי ומאוד מוצלח!!!!
פשוט אל תפחדי תכניסי הכול!!!!! פשוט אחד הדברים המוצלחים!!! (קניתי כבר אחד לפסח…)
אם ניסית משהו ויצא יבש, את יכולה להשפריץ קצת שמן, אבל בכללי אין צורך בכלל
בהצלחה!
(אנחנו משפחה יחסית גדולה ומספיק….)