
שיתוף מתכונים ורעיונות לבישול ואפייה
-
שיתוף מתכונים ורעיונות לבישול ואפייה
פורסם ע"י יהודית , צילום ומולטימדיה on 05/01/2025 ב1:36 amברעיון אני רואה שבכותרת כתוב שהקהילה מיועדת לנשים שמתעסקות עם קונדיטוריה
אני לא עובדת אבל מאד אוהבת,
אולי נוכל ליצור פה ביחד מאגר של מתכונים ביתיים וטעימים שיעזור בכללי לנשים שאוהבות רוצות להשתדרג בבישולים ובאפייה
הגיוני שיהיה פה?
יהודית , הגיבה לפני 1 חודש, 1 שבוע 3 חברות · 3 תגובות -
3 תגובות
-
42
4
0
חברה חדשה
יהודית,
מה שלומך?
להווי ידוע ,יהודית ערכה לי קורסים דיגיטלים בתחום קישוט עוגות ואפיה, ברמה מקצועית,ליגה!
אז את בנוסף ממש בתחום:)
בשבילך מביאה מתכון פשוט וטעים שהכנתי קינוח השבת.אבל כמובן יש עוד . אפשר אצלי במייל לבקש מה ואעלה בל”נ ככל שיתאפשר לי.
בברכה- מירי וקסברגר- סדנאות בוטיק בקולינריה לקבוצות.
-
253
186
0
סטטוס תעסוקתי:פעילה בקהילה
גם אני לא למדתי.. אבל עשיתי בי”ס בחיים..
מצרפת לכן קישור למתכון של רולדה שהבסיס שלה ליגה! (לא ניסיתי את המילוי)
ניסיתי המון רולדות אבל היא באמת טובה. זה מה שהסועדים אומרים..
טיפ ששמעתי להפרדת הרולדה מהנייר אפיה ..
להפוך אותה ישר בגמר האפיה על נייר אפיה, להרטיב קצת במים את הנייר אפיה ועם היד (או מברשת, למי שנכוות)ללטף את כולו והנייר אפיה משתחרר בקלות..(תהפכי שוב את הרולדה- כדי שלא ייהרס או ידבק הקרום היפה שנוצר בחלק העליון של העוגה, תניחי שוב את הנייר אפיה ותכסי עם מגבת- שלא יתאדה ממנה הנוזלים)
ועוד טיפ- כתוב לאפות 12 דק’ ואני אוהבת לאפות 9 דק’ היא יוצאת יותר עסיסית..
ועוד אחד- לעשות את הקצפת דלילה יותר ולא נוקשת כי חלק מהנוזלים שלה ניספגים בעוגה ואז הקצף מתייבש..
ואחרון חביב- אצלנו יותר מחבבים עוגת קומות על פני עוגת רולדה, אז פשוט תחתכי לחצי וכ”ו.. מכאן סומכת עליך!!
https://www.kore.co.il/viewArticle/145207kore.co.il
מתכון לרולדת פסק זמן בציפוי גנאש ושוקולד לבן - כל רגע
מתכון לעוגת רולדה טעימה וממכרת המשולבת בממרח פסק זמן המעניק לה את טעמו המשובח והופך את הרולדה לקינוח חלבי חגיגי ומושלם
-
27
22
0
חברה חדשה
אני מצטערת אבל זה לא אותה יהודית
בכול אופן אני אשמח ממש לקבל ממך מתכונים. יש מצב את מעלה כאן?
ומיכל העוגה נראית מהמם!! אני אנסה אותה בעז”ה בשבעות הקרובים להכין לשבת.יש כאן עוד המלצות?
Log in to reply.