עצמאיות
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 6 שעות
עצמאיות! ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” . רוצות להכיר אותך | שרשור היכרות
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
עצמאיות! ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” . רוצות להכיר אותך | שרשור היכרות
תוכנית לנופש משפחתי
קדם ‹ Forums ‹ עצמאיות ראשי ‹ שיח פתוח ‹ תוכנית לנופש משפחתי
-
תוכנית לנופש משפחתי
פורסם ע"י שושי ו. הייטק on 16/07/2025 ב3:11 pmמחפשת תוכנית מתאימה לנופש משפחתי
לגברים ונשים + נוער בוגר
רעיונות?
שני מילר הגיבה לפני 3 ימים, 7 שעות 18 חברות · 28 תגובות -
28 תגובות
-
אולי אירניום
התוכנית החדשה של הרב גולדווסר -
ממליצה ממש!
מי שרוצה יכולה לפנות אלי, בשמחה
לקבלת טריילר ופרטים נוספים.
-
את מחפשת תכנית מבחוץ, או שאת רוצה תוכניות ביתיות?
כי תכנית ביתית יש לי ממש הרבה. נוסו והיו מוצלחות.
-
אם יש לך תוכניות ביתיות אני ממש אשמח
המייל שלי הוא: y7684861 וכו’
תודה -
גם אני אשמח
אבל עם הוראות ברורות.. אני לא ממש יצירתית…:)brachiz97@
-
-
אני הולכת בעז”ה לעשות השנה משחק “לינק” משפחתי, עם סיטואציות שקשורות למשפחה (ולא רק)
-
אנחנו עשינו לפני שנתיים לינק, יצא מוצלח בטרוף!
שנה שעברה עשינו סוג של אליאס, ופשוט הכנסנו מלא מוסגים משפחתים שהיה צריך לתאר אותם, הציבור אהב!
-
אני גם אשמח שיעלו כאן תוכניות ביתיות. רעיונות שעובדים עם קבוצה גדולה +50.
תודה!
-
אני מעלה כמה דברים שעשינו, לא מאוד מקורייים, אבל יכול לעזור למי שעוד לא ניסה:
- שקיות – מביאים המון שקיות מכל מיני סוגים, כל משתתף מקבל פתק עם שם של משתתף אחר וצריך לבחור שקית שמתאימה לו ולנמק. (כנ”ל אפשר לעשות עם בקבוקים, כלים וכו’) פחות מתאים למשפחה עם הרבה גברים ונשים…
- שקיות ממתקים – מכינים מראש לשל משתתף שקית עם ממתקים בהתאמה לנתון כלשהו – לדוג’ 9 ביסלי – 9 ילדים, 3 מרשמלו – גרים בקומה שלישית וכו’. ככל שיש יותר אלמנטים מקוריים יהיה קשה לנחש מה מסמל כל ממתק.
- א’אידישע קאפ – מקרינים תמונות משפחתיות (כדאי כמה שיותר משתתפים בתמונה) על מסך ומכינים מראש שאלות. לדוגמא: תמונה משפחתית מהחתונה של… ואז שואלים בהקשר לתמונה: למי יש היום יומולדת? (נזכרים שהחתונה בתאריך הולדתו של …) למה … לא נמצא בתמונה? (כי הוא קפץ לחתונה של חבר באולם ליד)
- עיתונים – מביאים המון עיתונים וכל משפחה מכינה למשפחה אחרת שקיבלה בפתק גליון בריסטל עם גזרי עיתון שקשורים אליה. אפשר להביא גם חומרי יצירה ולקשט.
- מה הקשר – מכינים מראש רביעיות של שמות שיש להם תכונה משותפת, למשל: סבתא, שתי דודות, נינה – ארבעתן נולדו אחרי שני בנים, דוד, שני גיסים ונכד – למדו בישיבה פלונית.
-
משחק רביעיות-
יש 2 גרסאות:
1.חושבים על קטגוריות משמעותיות ודומיננטיות במשפחה שאפשר לפרט בהם 4 מאפיינים, לדוג’:
האוכל של אמא- 1. דגים חריפים 2. גלידת תות 3. בשר ביין 4. לחמניות שום-שמיר
טיולי קיץ- 1. ים הכנרת 2. הפארק הלאומי 3. ביקור אצל דודה שושנה 4. שיט בעכו..
וכן על זו הדרך..דורש חשיבה מראש, אבל כ”כ כיף ומצחיק לשחק בקבוצה..
(אגב, אפשר מראש להסביר את הרעיון לכולם, ולבקש מכל זוג לכתוב 3 רעיונות לרביעיות, ולשלוח אותם לאחראי התוכנית שמאגד ומדפיס הכל )
2.רביעיות עם תמונות (מתאים יותר למשפחות קטנות)-
קטגוריות כמו : תינוקות במשפחה (שמים 4 תמונות של תינוקות בני יומם) / פורים (4 תמונות של ילדים מחופשים) / טיולים (4 תמונות של טיולים משפחתיים שונים) / חתונות וכו וכו…
אפשר שהכותרת של הקטגוריה תהיה שם של מישהו מהמשפחה ואז 4 תמונות שונות שלו..
המשחק חוייתי ומצחיק – “יש לך אמא?…” 😇…
משחק נוסף נורא חמוד- זיכרון עם גרביים :))
מבקשים מראש מכל אחד להביא זוג גרביים צבעוניות / מודפסות/מקושקשות-
מערבבים הכל ונותנים לכל אחד 2 גרביים אקראיות, מלבישים על הידיים ומחביאים ידיים מאחורי הגב.
כל אחד בתורו בוחר ממי לבקש להרים את היד והאם ימין או שמאל , ככה עד שמוצאים את כל הזוגות…
-
אם זה משהו שאת רוצה להכין לבד-
אלייאס משפחתי זה כיף בטירוף!
את עושה את זה עם מושגים משפחתיים זה כיף ברמותתת
אנחנו עשינו את זה
-
אשמח גם לקבל את הטריילר של אירניום למי שיש.
מי שיש לה אשמח שתשלח לי הודעה בפרטי ואשלח לה מייל. -
שלחתי טריילר למי שביקשה ושמה מייל.
יש מחיר מיוחד משפחות- יכולות לפנות אלי 🙂
-
מה זה מחיר למשפחות?
באמת לא הבנתי למה העלית כאן את ההצעה כתכנית למשפחות כי המחיר שהם לוקחים הוא כמו הפעלה למוסדות.
יש מחיר שמתאים לנופש של 7-10 נשים?
או שמשפחות את מתכונת ל עשרות משתתפות?
-
-
יש עוד משחק ביתי, אבל ממש חמוד- טאבו.
לוקחים הרבה מושגים משפחתיים, ולכל אחד מהם- חמש מילים שקשורות אליו.
לדוגמה:
המושג- משפחת יעקובי
המילים שקשורות- בני המשפחה, משפחת המחותנים, הכתובת שבה הם גרים וכו….
את הכול כותבים על כרטיסים יפה- יפה, מושג וחמש מילים שקשורות אליו- הוא כרטיס.
המשחק- כשמישהו מוציא כרטיס הוא צריך לתאר את המושג בלי להזכיר את כל המילים שרשומות על הכרטיס.
ממש מצחיק! ומומלץ!
-
-
מעתיקה לך מג’מיני:
אליאס הוא <mark>משחק מילים בו שחקנים בקבוצות מתארים מילים לחבריהם לקבוצה</mark>, מבלי להשתמש במילה עצמה או במילים נרדפות. מטרת המשחק היא לנחש כמה שיותר מילים בזמן מוגבל, והקבוצה שמגיעה ראשונה לסוף לוח המשחק מנצחת.
כללים עיקריים:
-
חלוקה לקבוצות:
המשחק משוחק בין שתי קבוצות או יותר.
-
תיאור מילים:
שחקן אחד מכל קבוצה, בתורו, מתאר מילים לחברי קבוצתו בעזרת מילים אחרות, תיאורים, או הפכים, מבלי להשתמש במילה עצמה או במילים נרדפות.
-
שעון חול:
זמן המשחק מוגבל על ידי שעון חול. על השחקן להסביר כמה שיותר מילים בזמן המוקצב.
-
ניחוש מילים:
חברי הקבוצה מנסים לנחש את המילים המתוארות. כל מילה מנוחשת נכונה מזכה את הקבוצה בצעד אחד על לוח המשחק.
-
התקדמות על הלוח:
הקבוצה מתקדמת על לוח המשחק לפי מספר המילים שניחשה נכון. הקבוצה הראשונה שמגיעה לסוף הלוח מנצחת.
-
דילוג על מילים:
אם קשה לתאר מילה, ניתן לדלג עליה, אך כל מילה שמדלגים עליה גוררת צעד אחד אחורה על לוח המשחק.
-
עונשים:
אם השחקן משתמש במילה עצמה או במילה נרדפת, הקבוצה שלו מאבדת תור.
-
גניבת מילים:
בסוף כל תור, קבוצות אחרות יכולות לנסות לגנוב את המילה האחרונה אם לא ניחשו אותה לפני שנגמר הזמן.
-
סבב גניבה:
ניתן לשחק סבב גניבה ללא שעון חול, כאשר השחקן המסביר לוקח 5 קלפים ומסביר אותם. הקבוצה הראשונה שמנחשת נכון זוכה בקלף.
-
-
-
ראשית ממליצה מאוד על טריקס. חוויה רב גילאית ומתאימה לכל הסגנונות. שאלות טריוויה דיגיטליות עם משתתפים, קבוצות וכמובן- מנצחים.
כאן אפשר להיכנס ולשחק בחינם עד 8 משתתפים מתוך מאגרי השאלות של טריקסאנחנו הפעלנו טריקס בימי הולדת גדולים (60), מפגשים משפחתיים ועוד – היה חוויה! אפשר לכתוב שאלות על המשפחה, לשים תמונות מפעם עם שאלה איפה זה היה וכו’, צירוף וידאו, שמע קול ועוד. (במחירים נוחים! ושימוש חופשי במערכת לחודש!!) כאן אפשר להזמין תוכנית טריקס כיפית ושווה וכמובן תכתבי את קוד קופון – BE49802 שייתן לך הנחה נוספת של 15 ש”ח.
בנוסף, עשינו בדיוק השבוע תוכנית למשפחה בוגרת ומבוגרים (במקור זה היה ליום הולדת אבל עדיין אני חושבת שיכול להתאים לעוד דברים..) כל הקונספט היה מפעל הפיס. והתוכנית הייתה חדר בריחה שאנחנו תכננו. המשתתפים התחלקו לשלוש קבוצות, המטרה הייתה למצוא את כרטיס הגירוד האמיתי (כאשר כל שלב הם מקבלים כרטיס גירוד שנותן רמז למחבוא ששם הם מוצאים כרטיס גירוד אחר וחוזר..) ובסוף הקבוצה הראשונה שהצליחה הגיעה לכרטיסי גירוד אמיתיים של מפעל הפיס. היה מהנה מאוד, מצחיק ותחרותי.
בהצלחה גדולה.
-
-
לא הבנתי לגבי מה שאלת – טריקס או כרטיסי הגירוד.
בכל אופן:
טריקס – הינו משחק טריוויה דיגיטלי. המשתתפים מתחברים דרך מכשיר טלפון כשר ומתחילים לשחק. אפשר לקחת שאלות ממאגרים מוכנים וניתן לחבר שאלות אישיות על המשפחה (כמו- מה המאכל הכי אהוב על אמא? א. אורז ב. ארטיק אננס ג. פלפל ממולא…) אפשר להוסיף תמונות סרטונים ועוד. ניתן לשחק בחופשיות חודש שלם. כמובן שבסוף יש את המנצחים…. אנחנו רכשנו למסיבות מלאות משתתפים וההנאה הרקיעה שחקים.תוכנית מפעל הפיס – חדר בריחה ביתי שאנחנו תכננו, החבאנו כרטיסי גירוד במקומות שונים בבית, והמשתתפים התחלקו לקבוצות. המטרה הייתה למצוא את כרטיס הגירוד האמיתי. המנצחים קיבלו את כרטיסי הגירוד שמצאו בסיום.
אם יש לך שאלה – אענה בכיף😊
-
-
-
הי,
מצרפת קישור לכולן.
יכולות לפנות אלי באישי, כולל מי שרוצה לסגור למשפחות (קבוצות גדולות כ50, ולא בודדים)
https://links.responder.co.il/?lid=39109521&sid=592831151&k=cc4e803a680ba5334c258251577ae429
links.responder.co.il
איראניום - עם הרב ישראל גולדוסר - טריילר.mp4
איראניום - עם הרב ישראל גולדוסר - טריילר.mp4
-
כעת לבינהזמנים יש לנו מחיר מיוחד למשפחות בלבד, עד 20 איש
איראניום – מסע אקטואליה חדש עם הרב גולדווסר שליטא, ב1500 ש”ח.
מעוניינות, יכולות לפנות אלי.
-
מוזמנת להצטרף למשפחות שכבר נהנו איתנו בבין הזמנים
Log in to reply.