האם יש עדיפות בין סקולר לסמוב בקורסים דיגיטליים לעניין הסינון בנטפרי.

קדם Forums עצמאיות ראשי דיגיטל ולוגיסטיקה האם יש עדיפות בין סקולר לסמוב בקורסים דיגיטליים לעניין הסינון בנטפרי.

• האם יש עדיפות בין סקולר לסמוב בקורסים דיגיטליים לעניין הסינון בנטפרי.

פורסם ע"י ברכה בן שמחון  אופנה יופי וטיפוח on 15/10/2025 ב10:25 am

שלום,

אשמח לדעת האם יש בנות שבדקו את עניין הסינון של קורסים דיגיטליים בנטפרי , האם קיימת עדיפות בן מערכות האכסון והשמירה השונות של החומר.
    אשמח לדעת גם מבחינה פרקטית לבנות שיש להן ניסיון עם קורסים דרך הפיצר של סמווב. (הן יוצרות והן משתמשות:))

מדובר על קורס לנשים, שלפי הכללים היבשים שלהם אמור לעבור , אך אחד התנאים הוא שמערכת אכסון מוגנת.
    אשמח לכל מידע בנושא

תודה , זו עזרה גדולה!!

אביטל הלוי הגיבה לפני 3 חודשים 3 חברות · 6 תגובות
  • 6 תגובות
  • אביטל הלוי

מיתוג שיווק ופרסום
    חברה
    15/10/2025 ב1:21 pm
    ותיקה

אני בסקולר

חייבים לפני העלאת סרטונים לשלוח אותם לנטפרי לבדיקה ורק אחר כך הם 'עולים' למערכת. אחרת הם לא מצליחים לעלות לפני פתיחתם בנטפרי

ממשק נוח מאוד

• ברכה בן שמחון

אופנה יופי וטיפוח
      חברה
      15/10/2025 ב2:18 pm
      חברה חדשה

למה כוותך רק אח"כ עולים? מבחינת נטפרי ניתן לבדוק רק לפני?
      כי לפי מה שהם אומרים לי כל הזמן תעלי הכל ורך אח"כ נראה

תודה על תגובתך😀

• אביטל הלוי

מיתוג שיווק ופרסום
        חברה
        16/10/2025 ב1:45 pm
        ותיקה

אם יש לך סינון נטפרי על המחשב – את חייבת קודם לשלוח את קישור הסרטונים (מהיכן שהם מאוחסנים) לנטפרי לבדיקה ואישור ורק אח"כ תצליחי להעלות אותם למערכת סקולר.

מניסיון..! חשבתי שיש לי תקלה והתמיכה ניסתה לעזור וגם נטפרי ניסו … בסוף זה היה הנקודה. לשלוח קודם לבדיקה ואח"כ להצליח להעלות אותם

• מ מירי

חשבונאות ויעוץ מס
    חברה
    16/10/2025 ב7:26 am
    פעילה בקהילה

התעסקתי עם סקולר, לא מכירה מספיק את סמוב,

סקולר מאד נח אבל הוא לא מאחסן קבצים גדולים,

אני אחסנתי את הקבצים בוימאו והעליתי רק קישור ואני חושבת שזה מה שאביטל התכוונה,

כי כשאת מעלה קישור שלא נבדק ע"י נטפרי סקולר לא יכול לקרוא אותו ולכן צריך לשלוח לנטפרי את הקישור של הקובץ איפה שהוא מאוחכסן ואח"כ לשלוח להם את הקישור שאת שולחת לציבור, לדוגמא אני שלחתי קישור של דפי נחיתה ברב מסר שהובילו בסופו של דבר לקורס וקישור לכלל הקורסים שלי עם שם משתמש וסיסמה,

שימי לב שמבחינתם סקולר זה כמו אתר של אישה חרדית ובהתאם לתוכן ייתכן מאד שהם יירצו הסכמות מרבנים ועוד בירוקרטיות כדי לפתוח את התוכן שלך, במיוחד אם מדובר בקורס צפיה שרואים בו נשים.

אם יש לך שאלות את יכולה לפנות אליי באישי כי יש לי קצת ניסיון עם הדברים האלה.

• ברכה בן שמחון

אופנה יופי וטיפוח
      חברה
      16/10/2025 ב7:56 am
      חברה חדשה

תודה על התגובה המפורטת !!

• אביטל הלוי

מיתוג שיווק ופרסום
      חברה
      16/10/2025 ב1:47 pm
      ותיקה

נכון מירי, התכוונתי לקישור של הוידאו מהיכן שהוא מאוחסן.

לוקח טיפה זמן עד שמקבלים אישור מנטפרי, אבל זה לא מאוד קשה אם הקורס שלך עונה על הכללים לנשים חרדיות. (אם הוא בתשלום, ורואים רק מרצה אחת, והתכנים כשרים וצנועים – לכאורה אין בעיה)

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: zviabarak26@gmail.com

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן