המעבר משכירה+ עצמאית לעצמאית בלבד ‘הקפיצה למים’ 😝

קדם Forums עצמאיות ראשי שיח פתוח המעבר משכירה+ עצמאית לעצמאית בלבד ‘הקפיצה למים’ 😝

• המעבר משכירה+ עצמאית לעצמאית בלבד ‘הקפיצה למים’ 😝

פורסם ע"י תילי  כללי on 04/02/2025 ב12:01 am

היי

עובדת כשכירה וכעצמאית פול טיים ג’וב, העסק מתחיל לגדול ברוך ד’

וקשה לעזוב את העבודה הקבועה והבטוחה לעבר הלא נודע…

באם היית גם כן במקום הזה, באיזה שלב החלטת שזהו את חותכת והופכת לעצמאית בלבד?

ואיך היה בהתחלה כשהרווח החודשי פתאום ירד לחצי??

והאם זה באמת אפשר לך יותר להשקיע בעסק ועזר לך להתפתח ולגדול עוד יותר??

מיכל ריפס הגיבה לפני 2 שעות, 49 דקות 5 חברות · 5 תגובות
  • 5 תגובות
  • ציפי נבנצל

חשבונאות ויעוץ מס
    חברה
    04/02/2025 ב8:27 am
    23
    16
    0
    חברה חדשה

אני הייתי במצב הזה לפני מספר חודשים:

החלטתי כשאני חוזרת לעבודה אחרי הלידה האחרונה אני לא חוזרת לעבודתי כשכירה אלא רק לעצמאית. כן זה היה נפילה מבחינת השכר לכמעט חצי (עבדתי במשרה חלקית כשכירה). וה’ עזר, עוזר וימשיך לעזור. ב”ה יש לקוחות בסיס יפה מאוד ומתפללת להגדיל את ההיקף.

להיות עצמאית זה להיות תלויה בהקב”ה באמונה ובביטחון.

שיתוף וטיפ גדול- אצלנו בבית מאז החתונה… 🙂 לומדים בליל שבת במהלך הסעודה בספר חובת הלבבות שער הביטחון, מסיימים ומתחילים שוב. מחזק מאוד ומשנה את התפיסה על החיים. מומלץ!

• ציפי נבנצל

חשבונאות ויעוץ מס
    חברה
    04/02/2025 ב8:28 am
    23
    16
    0
    חברה חדשה

לא יודעת מה הקשר לאמוגי שנפל באמצע. בכלל לא הוספתי אותו.

• שושי אקשטיין

צילום ומולטימדיה
    חברה
    04/02/2025 ב10:18 am
    52
    74
    0
    פעילה בקהילה

רק אומר

שעושים את זה

הבית חייב להיות שותף מלא לזה

וזה צעד אמיץ. וקשה.

לא רק כמה חודשים אחרי, יכול להמשך תקופה ארוכה יותר

הכל תלוי בתחום, בצורך, בכמה את היום רוחבית עם לקוחות

• ה

חשבונאות ויעוץ מס
    חברה
    04/02/2025 ב10:54 am
    790
    1454
    0
    פעילה בקהילה

כל עוד שאת מצליחה להחזיק בשניהם – בלי שזה יפגע בהתקדמות העסק העצמאי – תחזיקי, עד שתגיעי להכנסה מספקת,

אם את לא יכולה להמשיך להחזיק בשניהם וההכנסה עדיין לא מספקת, תנסי לחשוב אם יהיה לך אופציה להרוויח לבנתיים עוד כסף מהצד, ואולי יש לך אופציה לתזמן את עזיבת העבודה בזמן שתוכלי לקבל פיצויי פיטורין (אחרי לידה – עבור טיפול בתינוק)

אם מה שמונע מהעסק שלך לגדול זה פניות וזמן לתפעל אותו – אז עזיבת העבודה הקבועה תתרום לזה, אבל אם זה בגלל סיבות אחרות – לא בטוח שזה יביא לתוצאה המיוחלת.

• מיכל ריפס

יעוץ אימון והנחיה
    חברה
    05/02/2025 ב7:46 am
    32
    6
    0
    סטטוס תעסוקתי:
    חברה חדשה

היי תילי היקרה,

דבר ראשון וואוו,

אני כ”כ מבינה אותך הייתי בלופ הזה עד לפני 4 ימים וביום ראשון הזה פשוט הודעתי לעבודה שלי

ש… אני עוזבת,

זה קרה אחרי שנתיים שאני מנסה בכח להחזיק את החבל ב2 הקצוות ופשוט החלטתי שזהו!!

זה לא היה לי קל במקצוע שלי אני מתכנתת ועברתי לעולם הטיפול שהתחרות שם גדולה מאד וזה עולם קשוח ממש,

תיכנות זה כלוב מזהב עם משכורת טובה פנסיה קרן השתלמות והמון דברים שווים,

אז איך הצלחתי להגיע להחלטה הזאת,

דבר ראשון באמת ספרי אמונה וביטחון מאד מחזקים את ההחלטה, יש מישהיא שקוראים לה בת שבע דרגן היא נותנת כל יום פרקים קצרים על הספר “שער הביטחון ” של רבנו בחיי, זה משנה את תפיסת החיים מאד(היא שולחת בוואצ אפ אולי גם במייל ) אם תרצי אתן לך את המספר שלה בפרטי

דבר שני אני חושבת שאת צריכה לעשות בדק בית עם עצמך,

מה הסיבה שאת רוצה לעזוב את העבודה כשכירה, האם את אוהבת אותה או שממש לא(בלי קשר לעבודה כעצמאית)?

מה האמונות שלך לגבי האפשרות לגדול ולהצליח כעצמאית?

או מה האמונות שלך לגבי כסף בכלל?

איפה בעלך בכל הסיפור הזה, בעד , נגד, כמה הוא משתף פעולה אם הרעיון?

אני גם לכתי לקבל יעוץ וברכה של רב וקיבלתי את בירכתו, אבל…. כשהגעתי אליו הייתי מאד סגורה על עצמי במה אני רוצה ומה אני לא רוצה וכו(כי בדר”כ הרב לוקח בחשבון גם את המיינד שאת מביאה לסיפור)

כמובן שזה שרב עושה שקלול של כל הנתונים כך שכל אחת יכולה לקבל תשובה שונה אבל אני חושבת שכדאי מאד לקבל ברכה של רב,

ועכשיו לחלק של הכסף,

קודם כל אם את מחליטה לעזוב את העבודה כדאי שתנסי לקבל אבטלה מהיום הראשון של העזיבה , שזה אומר שאולי תבקשי מהעבודה שיפטרו אותך או שתעזבי אחרי חופשת לידה וכזה,

(אפשר לקבל דמי אבטלה גם אם את מרוויחה כעצמאית הרווח פשוט מתקזז לך מדמי אבטלה)

את יכולה למשוך פיצויים כדי שיהיה לך אויר לנשימה,

בקיצור, יש כספים שיכולים לעזור לך בתחילת הדרך

וכמובן המון תפילות וביטחון בה’ זה דבר ראשון ומעל הכל,

בהצלחה

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן