עצמאיות
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 2 שעות
עצמאיות! ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית "דיונים" . רוצות להכיר אותך | שרשור היכרות
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
עצמאיות! ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית "דיונים" . רוצות להכיר אותך | שרשור היכרות
הסרת משקפיים בדרך טבעית
קדם ‹ Forums ‹ עצמאיות ראשי ‹ שיח פתוח ‹ הסרת משקפיים בדרך טבעית
הסרת משקפיים בדרך טבעית
פורסם ע"י N.T . אוטומציה עסקית on 16/02/2026 ב2:13 amהיי,
אם יש לך במשקפיים ואת מעוניינת להסיר אותם ולהוריד את המספר בצורה טבעית אשמח שתפני אלי
אני מחפשת שותפה כדי לקנות תוכנית כזו שתעלה לנו יחד חצי מחיר.
שימו לב: התוכנית דורשת השקעה
כל הפרטים עליהם כאן – https://malinsky66.com/
תודה מראש:)שרי סוכצבסקי (היימן) הגיבה לפני 2 ימים, 21 שעות 11 חברות · 25 תגובות- 25 תגובות
פעילה בקהילה
אשמח גם לשמוע ממך בפרטי, תודה רבה 0527191218
פעילה בקהילה
עד כמה שהבנתי זה דורש השקעה של לפחות חצי שעה ביום
ומורידים 2-3 מספרים בשנה
וכמה שחיפשתי, עד היום לא מצאתי כאלו שעברו את התוכנית בהצלחה והמליצו עליה
גם לא מצאתי כאלו שלא המליצו
בקיצור, לא מצאתי כאלו שעשו את התוכנית בכלל
- סטטוס תעסוקתי:
פעילה בקהילה
לא מצאת אנשים שאת מכירה? כי באמת זה לא כל כך מצוי
רובם מעדיפים לייזר. למה לעבוד קשה..?
אבל אני כן מעדיפה פתרון טבעי. במיוחד לכאלו עם מספר נמוך זה מעצבן להוציא כמה אלפים על מספר ממש נמוך:)
פעילה בקהילה
אני הסרתי משקפיים בדרך טבעית, דרך ספר שאחותי מצאה בגנזכים של אבא שלי איפשהו.
לקח לי בערך שנה, ממספר של 2.5 בעין אחת ו1.75 בעין שניה וצילינדר לא זוכרת של כמה.
רופא העיניים לא הבין למה אני צריכה משקפיים ולא האמין לי שבעבר היה לי כי הוא אמר שבגיל שלי המספר לא יכול לרדת.
אני כבר בערך 3 שנים בלי משקפיים. נוהגת והכל טוב. ברוך השם.
אגב, זה לא דרש השקעה. זה דברים שעושים תוך כדי החיים, תוך כדי נסיעה באוטובוס, ארוחת בוקר וכדו'. אבל זה כן קצת קשה להיות בלי משקפיים לפני שהמספר יורד ולעשות את התרגילים. היה לי מקרים שהלכתי בלילה ולא זיהיתי אנשים או שביקשתי משכנה שלי שתעזור לי כשהלכנו לאיזשהו מקום ורק ראיתי בליל של אורות. מהבחינה הזו זו השקעה, משתלמת במיוחד.
- סטטוס תעסוקתי:
פעילה בקהילה
וואוו
ואיך עשית? עם מדריך מקצועי?
מה הכוונה ספר?
אשמח ממש לשמוע פרטים כי זה לא משהו זול ..
תודה!
פעילה בקהילה
אני אנסה לברר עם אחותי אם החזרתי לה את זה.
זה היה ספרון דק כבר לא מצהיב אלא בצבע חום ממש, של גג 20 עמודים שכתב רופא עיניים אי פעם.
מתפללת שאם זה במחסן, אז זה לא נהרס בהצפה האחרונה…
מעדיפה להעלות לכן את המקור. בטוח אין על זה כבר זכויות יוצרים. אם לא אמצא, אסביר מזיכרוני מה צריך לעשות.
יום נעים.
פעילה בקהילה
נראה לך שזה מתאים גם למספר 5.75 ?
(מינוס)
- סטטוס תעסוקתי:
פעילה בקהילה
בס"ד
וואוו, שמעתי שיש כזה דבר וסבתא של חברה שלי ניסתה והורידה משקפיים,
אני ניסיתי ולא כ"כ הלך לי.
אם תוכלי להעלות את הספר זה יהיה ממש חסד גדול.
תודה רבה לך.
פעילה בקהילה
אני גם מאד רוצה להסיר משקפיים בדרך טבעית,
אבל לפני שאני נכנסת לסרט הזה היה לי מאד חשוב לשמוע מאנשים שעברו את התהליך.
שלא לזרוק כסף ובעיקר המון זמן לפח.
למרות שמלינסקי טוענים שיש להם אלפי לקוחות מרוצים – לא מצאתי אפילו אחד, ופירסמתי בכמה פורומים.לגבי הספר המצהיב – כנראה זו השיטה של דוקטור בייטס
שיטת בייטס היא גישת רפואה אלטרנטיבית מהמאה ה-19, שפותחה על ידי רופא העיניים ד"ר ויליאם בייטס, ומטרתה לשפר את הראייה באופן טבעי וללא משקפיים. השיטה מבוססת על הרפיית העיניים, הפחתת מתח ואימון הרגלי ראייה נכונים, כגון תרגילי כיסוי עיניים (Palming). על אף התומכים בה, השיטה לא הוכחה מדעית כמייתרת משקפיים, ורופאי עיניים ואופטומטריסטים מתנגדים לה.
בכל אופן, אם יש לכן עוד מידע – קדימה, תשתפו, נשמח לשמוע!
אני יכולה לשתף שפעם עשיתי איזו תוכנית כזו (בסביבות גיל 20), של תרגילים כל יום, שמיניות באוויר וכזה מן
ואז עשיתי בדיקת ראייה והמספר לא השתנה.
הבעיה היא שלא עשיתי בדיקת ראייה שלוש שנים קודם לכן, אז אין לי מושג אם המספר עלה וירד בזמן הזה או שלא היה שינוי.
אבל זה כן עזר לחדות, אני עם מינוס 8 ורואה מצוין עם משקפיים, גם מרחוק מאד.
- סטטוס תעסוקתי:
פעילה בקהילה
היי אני עשיתי לייזר בעיניים לפני שנה וחצי ב"קר לייזר" בתל אביב ואני לא מתחרטת שעשיתי את זה
בהתחלה פחדתי מאוד אבל "קר לייזר" ממש תמכו והיו נחמדים.
היה לי מספר ממש גבוה ואני ממליצה לכל אחת לעשות לייזר!
המחיר שלהם נוח והשירות מהמם.
בהצלחה!
פעילה בקהילה
טוב, אנחנו מדברות כאן על דרך טבעית.
עם כל הכבוד ללייזר, וכמה שהוא מציל אנשים היום – הוא לא לגמרי טבעי.
- סטטוס תעסוקתי:
פעילה בקהילה
אם משהיא רוצה עוד פרטים בשמחה רבה המספר טלפון שלי הוא:
0533187764
חברה תורמת
אני סקרנית ממש-
מה מפריע לכן בלייזר? המחיר או הפרוצדורה?
- סטטוס תעסוקתי:
פעילה בקהילה
בס"ד
גם וגם.
וגם שלייזר לא מטפל בבעיה אלא משנה את העין בהתאם לבעיה.
כמו לחתוך את הרגל שתתאים לנעל 😉.
- סטטוס תעסוקתי:
פעילה בקהילה
בס"ד
מעניין אותי ללי למה את מאוד ממליצה עליהם?
פעילה בקהילה
אני שמעתי המלצות על ספר בשם מאיר עינים
בהוצאת סטימצקי ממשהי שהורידה 2 מספרים אבל לעזרה בו בעיקר בשביל מחלה שהיתה לה בעינים
אני אישית ניסיתי חצי שנה ונשברתי בסוף
אחרי שירד או לא רבע מספר
הוא עולה בערך 90 שח
ככה שאלי שווה לכן לנסות
- סטטוס תעסוקתי:
פעילה בקהילה
אני ממליצה עליהם מהסיבה שלפני שנכנסתי לתהליך של ההסרת משקפיים
היה לי מספר גבוה משהו כמו עין אחת 8.5 ועין שנייה 9.0 מכיתה א' הייתי עם משקפיים
והיה לי מלא חששות.
מה הסיכוי שזה יצליח? מה אם חס ושלום אני אהיה עיוורת?
והם ישבו איתי והסבירו לי את כל התהליך, מה הסיכונים שיכולים להיות?
כמה אחוזי הצלחה יש ללייזר?
מתוך יחס מכבד וממש לא מזלזל!.
וגם המחיר היה יחסית נוח!
לגביי התורים זה לוקח זמן אבל הם מאוד משתדלים שזה יהיה כמה שיותר מוקדם.
היום אני שנה וחצי אחרי הלייזר ומראייה של מספר גבוה ירד לי לראייה של 6 לקרוב ו-6 לרחוק
ראייה שנחשבת למצויינת!
ברוך ה' תודה לה'!!!!!!!!!
- סטטוס תעסוקתי:
פעילה בקהילה
לא הצלחתי להבין
ירד לך המספר לגמרי?
לייזר אמור להוריד משקפיים לא להוריד מספר. אני טועה?
אני אישית מאוד רוצה דרך טבעית.
תכלס יש כאן משהי שרוצה לעשות איתי את זה ולרכוש איתי את הקורס חצי חצי? או שמי שכתבה שהצליחה באמצעות ספר – שתכתב לנו איזה??
פעילה בקהילה
אני שמעתי על כמה וכמה ש:
או שירדה להן החדות בראיה
או שהמספר עלה בלידות
הענין הוא שאחרי שעושים לייזר אז אי אפשר להשתמש בעדשות מגע לדוגמא
בתור תחליף, מי שרוצה, אפשר לנסות השתלת עדשה –
זה כמו עדשת מגע שמכניסים אותה בתוך העין,
ואז אם זה לא מתאים, לא מדויק, או כל סיבה אחרת – אפשר פשוט להוציא את זה וחוזרים למצב שהיה לפני.
בכל אופן, מבחינתי לייזר זו אופציה אחרונה
ולפני שאני מנסה אותה אני רוצה לנסות את כל האופציות האחרות.אם מישהי מכירה אחת שהצליחה להוריד מספר או לשפר את הראיה בדרך טבעית – אשמח מאד מאד לשמוע!
פעילה בקהילה
רק מעדכנת
יש בצומת ספרים את הספר ״מאיר עיניים״ של ד״ר מאיר שניידר
שבעקבות השיטה של ד״ר בייטס הצליח לרפא את עצמו מעיוורון
המחיר הוא בסביבות 118 שקלים
בהצלחה!פעילה בקהילה
יש מצב שאת זוכרת מה היה השם של הספר?…
כי זה מה שמצאתי בויקיפדיה
- ד"ר בייטס, שיטת ד"ר בייטס – ראיה משופרת ללא משקפיים (הוצאת אור-עם)
- יעקב שלחין, שיפור הראייה לפי שיטת בייטס – ספר הדרכה שימושי לשיפור ראייה לקויה (הוצאת אסטרולוג)
- גבריאלה בר כשרופאת העיניים מאבד משקפיים – ספר הדרכה לשיפור הראייה,
- ד"ר מאיר שניידר ריפוי עצמי בתנועה (הוצאת מודן)
- סימה מיכאלי לראות טוב יותר (הוצאת מילוא)
- הארי בנג'מין ראייה משופרת ללא משקפיים (הוצאת אור-עם)
- ד"ר מאיר שניידר מאיר עיניים עשרה צעדים טבעיים לשיפור ראייה מיטבי יצא ב 9/2018 (הוצאת פוקוס) זוכרת מה זה היה? כי אם כן אני ממש אשמח , שתכתבי פה:) מה שכן , לי הייתה גם תקופה שעשיתי תרגילי עיניים והייתי יוצאת להליכה בשמש לפחות שעה ביום (בקורונה… אז היה לי זמן…) וירד לי בערך מספר אחד , באלי לנסות לקנות ספר מרוכז שמסביר את כל התרגילים ולהתנסות….
פעילה בקהילה
חזרתי לעדכן שלצערי לא מצאתי את הספר. ואין לי מושג איך קראו לו, כבר לא היה לו כריכה ואני לא מאמינה שיש אותו בחנויות ספרים של ימינו.
העיקרון תואם למה שכתבתם פה על דר בייטס.
הוא אומר לעשות התעמלות לעיניים בלי לאמץ את הראיה. זאת אומרת להזיז לכל הכיוונים, אבל בשום פנים ואופן לא תרגילים שמאמצים את העין להסתכל יותר רחוק או משהו כזה, כי זה מעלה את המספר.
צריך להיות מאד עירניים ולשים לב אם העין טיפה מתאמצת, מרגישים כאב קל בעין שרוב האנשים לא שמים לב לזה בכלל, ואז לעשות הרפיה. לכסות את שתי העיניים עם הידיים באופן שהעיניים רואות רק רק חושך. לא לסגור את העיניים. להשאיר אותם פתוחות אבל בחושך בתוך הידיים.
היה כתוב שם אולי 5 דקות או 10 דקות הרפיה. אני יותר חיפפתי לפי מה שמתאים לי אבל דאגתי באמת שירפו. כשעושים את זה כמה פעמים מרגישים את זה.
התרגיל הראשון שעשיתי דרך הספר שנתן לי את הדחיפה זה שמסתכלים על משהו שלא רואים ברור (כמובן בלי משקפיים) ואז זוכרים איך ראינו אותו, וסוגרים את העיניים (כמו שתיארתי למעלה) לא זוכרת כמה זמן. אולי לספור עד עשר. לא זוכרת. אחר כך פותחים את הידיים ורואים את אותו דבר הרבה יותר ברור.
תכלס , איך אני נהגתי ביומיום?
השתדלתי רוב הזמן להיות בלי משקפיים: בבית, באוטובוס, בגינה עם הילדים וכדו'. ואז אם רציתי לראות משהו, לא התאמצתי לראות מרחוק, אלא התקרבתי פיזית כדי לראות, כדי לא לאמץ את העין.
בכל זמני ההמתנה (שוב, בגינה עם הילדים, באוטובוס וכדו') עקבתי אחרי מתארים של דברים. למשל המסגרת של החלונות באוטובוס, באופן שאני עוברת מחלון לחלון. הרעיון הוא שהעין לא תהיה מצומצמת בתנועה שלה (מה שקורה במחשב וכדו) אלא שהיא תסתכל ברדיוס כמה שיותר רחב בלי לחץ. לאט ובנחת. אפשר לעקוב אחרי המתארים של מתקני המשחקים בגינה וכדו' כמובן בלי להזיז את הראש, אלא רק את האישונים.
מידי פעם עשיתי הרפיה לעיניים. ואם לא יכולתי ממש להיות עיוורת ל10 דקות, אז רק עין אחת כל פעם.
כשנמאס לי ורציתי להחזיר משקפיים כי זה גרם לי להאט מאד את החיים, גיליתי שהמשקפיים כבר לא מתאימות לי. ואז הלכתי לקנות חדשות וחטפתי כאבי ראש כי המספר היה גבוה מידי. באופטיקה להפריד שלחו אותי לרופא עיניים ונראה לי שכבר כתבתי, הוא אמר לי שהוא לא מבין למה אני בכלל מחפשת משקפיים.
וזהו. חזרתי לחיות בלי משקפיים לחיים ולשלום.
אני כבר לא עושה הרפיות, לא משעמם לי. וגם לא תרגילים ולא כלום.
מקווה שהועלתי. בהצלחה.
פעילה בקהילה
בספר מאיר עיניים של דר מאיר שנייידר כתוב הכל בצורה מאוד מפורטת וברורה
זה בהוצאה של סטימצקי
לי משהי אמרה שירד לה מזה המספר וגם נפתרה לה בעיה בעינים
היא דיברה איתי אחרי שפרסמתי בעיתון
Log in to reply.