עצמאיות
עצמאיות! ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” . רוצות להכיר אותך | שרשור היכרות
הצעה למיתוג עסק ברמה בינלאומית – במחיר חד פעמי לבעלות עסק מוביל
-
הצעה למיתוג עסק ברמה בינלאומית – במחיר חד פעמי לבעלות עסק מוביל
אם יש לך חנות, עסק או חברה גדולה – ואת מרגישה שהעסק שלך ראוי למותג בינלאומי – זו ההזדמנות שלך:
אני מעצבת גרפית עם ניסיון של מעל 12 שנה, ועכשיו גם בוגרת התמחות במיתוג ופרסום בינלאומי.
ועכשיו, עבור פרויקט גמר יוקרתי, אני פותחת אפשרות חד פעמית למיתוג עסקי מלא במחיר מיוחד.
מה כלול בפרויקט: <br data-start=”707″ data-end=”710″> 🔹 מחקר שוק וקהל יעד <br data-start=”732″ data-end=”735″> 🔹 בניית אסטרטגית מיתוג חכמה <br data-start=”766″ data-end=”769″> 🔹 עיצוב לוגו מקצועי וייחודי <br data-start=”799″ data-end=”802″> 🔹 שפה גרפית מלאה וממותגת עבור תוצרי מותג: ניירת, שלטים ומה שהעסק צריך, בהתאם לעסק.<br data-start=”829″ data-end=”832″> 🔹 עיצוב 3 פרסומות מעוצבות לקידום העסק
<strong data-start=”957″ data-end=”1012″ style=”font-family: inherit; font-size: inherit;”>לבעלת חנות / חברה או עסק מעניין בלבד<br data-start=”872″ data-end=”875″ data-is-only-node=””>
עבודה אישית, קפדנית, עם ליווי אישי שלי לאורך כל הדרך ובליווי מנטורית מהגדולות בתחום
במקום 7,800 ש”ח – מחיר רגיל של מיתוג. (ובסגנון שאני מציעה – בין 15,000-25,000 ש”ח)
במחיר של 2,400 ש”ח בלבד, כולל כל מה שכתבתי ועוד בונוסים מיוחדים.
אשמח שתיצרי איתי קשר efrat30161 שטרודל…
מחכה לך,
אפרת
Log in to reply.