עצמאיות
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 48 דקות
עצמאיות! ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית "דיונים" . רוצות להכיר אותך | שרשור היכרות
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
עצמאיות! ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית "דיונים" . רוצות להכיר אותך | שרשור היכרות
השקעה בבית ולא בקריירה
קדם ‹ Forums ‹ עצמאיות ראשי ‹ שיח פתוח ‹ השקעה בבית ולא בקריירה
-
השקעה בבית ולא בקריירה
פורסם ע"י סטודיו השראה מיתוג שיווק ופרסום on 07/12/2025 ב10:24 pmאשמח לעצות, טיפים ורעיונות איך להשקיע בבית ולא להיגרר לקריירה,
ומצד שני כן להשקיע ולטפח מאד את העסק.. זה הולך ביחד?
TLATINUM- תלתינום הדמיות אדריכליות הגיבה לפני 1 שעה, 51 דקות 7 חברות · 10 תגובות -
10 תגובות
-
טיפ שלי:
יש לי חסימה על המייל וכו'
מ-3:30-8:30
כך בגדול בזמן הזה המחשב לא מעסיק אותי
ואני פנויה לילדי ממש!!!
(אלא אם כן יש יום צילום אבל גם ככה השקיעה מוקדם:)
-
להגדיר שעות עבודה מסודרות, ולעמוד עליהן,
שעות שהן לא שעות עבודה לא עונים לטלפונים ולא עובדים בעסק.
בזמנים שהצלחתי הבית פרח!!
-
אני כ"כ מתחברת למה שכתבתם
כי בינינו הכי קל לענות על מייל ולעצב עוד מודעה מאשר לשטוף כלים ….
אבל בואו בינינו לא תמיד אני מצליחה להשקיע ןלהיות רק בבית עם מחשב מנותק
תמיד יש את הלקוחה הנודניקית הזאת שממש אבל ממש מחייבת אותך לפתוח את המחשב אפילו שהשעה עכשיו היא 6 בערב ואת בתוך הקלחת עם ילדים מה אומרות ??כן ושאת עצמאית את קצת מפחדת שתפסידי את הלקוחה הזו אם לא תעני לה עכשיו
ו (למרות שהכל משמים וכו..אבל בסוף אנחנו בנ"א )
תביאו לי עוד עצות כי אני מרגישה שזה הנושא שהכי בוער לי 😀-
שאלה כ"כ נכונה ויומיומית! אני שכירה, אמנם, אבל עובדת מהבית, ותמיד יש את המרדף אחר השעות… להספיק עוד קצת או אולי להשלים שעות על חשבון הבית, כי בסוף זה מתבטא בתלוש…
אני מזכירה לעצמי כל הזמן ש"החריצות שקר, והגזרה אמת", והקב"ה יכול לשלוח לי את אותו סכום גם אם לא אהיה ליד המחשב אחה"צ בניסיון להשלים שעות… אבל זה לא תמיד עוזר.
וגם הרעיון של לחסום את המחשב לא תמיד נכון לי, כי לפעמים הבית כן מאפשר לי להיות פנויה (כשהילדים לא בבית) ולהשלים, אז אולי אז זה כן נכון? מה הייתן עושות?-
גם שכירה הצטרפתי בשביל להגיב
אישית בתקופות שאין לחץ עבודה – חוסמת קשוח בלי חכמות.
זה פניות אחרת לבית ולעצמינו. גם אם הילדים עסוקים
חשוב ברמה האישית לנו כאנשים לחלק את השעות של היום: work life balance
-
-
עניתי לך תשובה והיא נעלמה…
הגבולות עם שעות המענה ממש חשובות,
כדאי להגדיר ללקוחות מהן שעות הפעילות (אצלי בוקר עד 15:30 ומענה טלפוני בלבד בערב בין 21:00-22:00)
אם בערב לקוחה רוצה שאני יעשה לה משהו אני אומרת לה לשלוח לי מייל או להתקשר בבוקר,
נכון זה מלחיץ להפסיד לקוחות, אבל חייבים להשים ללקוחות גבולות, הן מצידם לא יעשו את זה.
-
-
-
נראה לי שהשאלה האמיתית היא לא “איך לא להיגרר לקריירה”,
אלא איך בונים מערכת שמאפשרת גם בית שאת נוכחת באמת !! וגם עסק שמתקדם. יש כמה דברים שאני שמתי לב בעיקר לעצמאיות אבל לדעתי בדור של היום שרובן עובדות מהבית או מקסימום משלימות שעות זה גם חשוב !1. יש ימים שהם יותר בית, ויש ימים שהעסק לוקח הובלה – וזה בסדר. כדאי שנשחרר קצת מהנקיפות מצפון 🙁
האיזון נמדד בשבוע/חודש, לא ביום2. גבולות!!! אבל לא קשוחים מידי שעות עבודה מוגדרות מראש, אבל עם מקום לגמישות כשיש עומס בעסק או זמן פנוי בבית גבולות שהם ריאליים, לא אידיאליים בעייני זה ההמשפט
3.. להפוך את העסק ליותר מתקדם
זו נקודה שחייבים לדבר עליה- כשעסק בנוי על מערכות ותהליכים ולא על “אני זמינה תמיד” — הוא מצליח יותר, ואת רגועה יותר. -זה אומר אוטומציות, תמחור נכון, מוצרים ברורים, עבודה לפי סדרי עדיפויות. וזה ההמשימה שלנו ?
מה אומרות ?
מסכימות איתי-
1. ימים שיש עומס – בהחלט, בימים כאלו אני יבקש מהגדולים לשמור על הקטנים ויתגמל אותם, אבל זה אמור להיות ימים ספורים בחודש ולא כל יומיים…
מצד שני גם בערבי חגים אני יעדיף יום – יומיים לפני החג את הבית על חשבון העסק ויעשה רק מה שדחוף לרגע זה והשאר יחכה לאחרי החג…
2. גבולות – צריך רק לבדוק שהם נשמרים, ומשרתים את כל הצדדים..
3. נכון מאוד, הייתי שמחה שיהיה פורום כזה עם טיפים והדרכות איך להפוך את העסק ליותר אוטומטי, פניתי למישהי שתפתח לי אוטומציה, אבל היא הורידה לי חצי ממה שרציתי והכפילה לי את העלות, כך שויתרתי על זה לבנתיים.
אני חושבת שיש הרבה טיפים ודברים שאפשר לעשות בקלות לבד רק צריך להכיר ולהתנסות…
-
-
ברוך ד' לא זכור לי שהפסדתי לקוח בגלל שלא עניתי לו בערב.
מי שצריך אותי מחכה עד הבוקר.
Log in to reply.