עצמאיות
עצמאיות! ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית "דיונים" . רוצות להכיר אותך | שרשור היכרות
התנהלת פעם מול שינויי דיירים? סקר עם הגרלה שווה בפנים>>>>>
-
התנהלת פעם מול שינויי דיירים? סקר עם הגרלה שווה בפנים>>>>>
<font face="tahoma, sans-serif" color="#000000">מצורף סקר על רמת שביעות הרצון של אנשים שעברו תהליך של שינויי דיירים: דירות חדשות\תמ"א\פינוי בינוי (לא משתכן)</font>
<font face="tahoma, sans-serif" color="#000000">הסקר הינו אנונימי כמובן ומופץ לצורך אישי עמ"נ להצליח לדייק את השירות הניתן מול שינויי הדיירים ולהצליח לעשות אותו טוב יותר, מדויק יותר, נגיש יותר.</font>
<font face="tahoma, sans-serif" color="#000000">השאלון כתוב בלשון זכר מטעמי נוחות אך מתייחס לשני המינים.</font>
<font face="tahoma, sans-serif" color="#000000">למענה על הסקר</font>
<font face="tahoma, sans-serif" color="#000000">מענה על הסקר- יכניס אתכם להגרלה על שובר מפנק של BUYME בסך: 200 ש"ח . </font>
<font face="tahoma, sans-serif" color="#000000">רוצים להכנס שוב להגרלה? שלחו את הקישור ל-5 אנשים נוספים שיכולים לענות על הסקר ותכתבו אותי במייל.</font>
<font face="tahoma, sans-serif" color="#000000">אם יש לכם כמה דקות לתת לי ולמלא את השאלון, ואולי אפילו לשלוח אותו לאנשים נוספים שעברו תהליך שינויי דיירים אני אודה לכם מאוד!!</font>
<font face="tahoma, sans-serif" color="#000000">תודה רבה על הזמן שאתם מקדישים לי</font>
<font face="tahoma, sans-serif" color="#000000"></font>
<font face="tahoma, sans-serif" size="4" color="#000000">למענה על הסקר</font>
https://forms.gle/6v7ZRJKSTmB4pFYU6
docs.google.com
מצורף שאלון על רמת שביעות הרצון של אנשים שעברו תהליך של שינויי דיירים: דירות חדשותתמ"אפינוי בינוי (לא משתכן) השאלון הינו אנונימי כמובן ומופץ לצורך אישי עמ"נ להצליח לדייק את מצב הצורך בשוק הזה. השאלון כתוב בלשון זכר מטעמי נוחות אך … להמשך קריאה
Log in to reply.