התנהלת פעם מול שינויי דיירים? סקר עם הגרלה שווה בפנים>>>>>

קדם Forums עצמאיות ראשי סקרים הגרלות ומתנות התנהלת פעם מול שינויי דיירים? סקר עם הגרלה שווה בפנים>>>>>

• התנהלת פעם מול שינויי דיירים? סקר עם הגרלה שווה בפנים>>>>>

פורסם ע"י טל יחזקאל  אדריכלות ועיצוב פנים on 16/11/2025 ב3:12 pm

<font face="tahoma, sans-serif" color="#000000">מצורף סקר על רמת שביעות הרצון של אנשים שעברו תהליך של שינויי דיירים: דירות חדשות\תמ"א\פינוי בינוי (לא משתכן)</font>

<font face="tahoma, sans-serif" color="#000000">​הסקר הינו אנונימי כמובן ומופץ לצורך אישי עמ"נ להצליח לדייק את ​ה​שירות הניתן מול שינויי הדיירים ולהצליח לעשות אותו טוב יותר, מדויק יותר, נגיש יותר.</font>

<font face="tahoma, sans-serif" color="#000000">השאלון כתוב בלשון זכר מטעמי נוחות אך מתייחס לשני המינים.</font>

<font face="tahoma, sans-serif" color="#000000">​למענה על הסקר</font>

<font face="tahoma, sans-serif" color="#000000">מענה על הסקר- יכניס אתכם להגרלה על שובר מפנק של BUYME בסך: 200 ש"ח . </font>

<font face="tahoma, sans-serif" color="#000000">רוצים להכנס שוב להגרלה? שלחו את הקישור ל-5 אנשים נוספים שיכולים לענות על הסקר ותכתבו אותי במייל.</font>

<font face="tahoma, sans-serif" color="#000000">אם יש לכם כמה דקות לתת לי ולמלא את השאלון, ואולי אפילו לשלוח אותו לאנשים נוספים שעברו תהליך שינויי דיירים אני אודה לכם מאוד!!</font>

<font face="tahoma, sans-serif" color="#000000">תודה רבה על הזמן שאתם מקדישים לי</font>

<font face="tahoma, sans-serif" color="#000000">​</font>

<font face="tahoma, sans-serif" size="4" color="#000000">​למענה על הסקר</font>

https://forms.gle/6v7ZRJKSTmB4pFYU6

טל יחזקאל הגיבה לפני 3 שבועות, 3 ימים 1 חברה · 1 תגובה
  • 1 תגובה

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן