עצמאיות
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 8 שעות
עצמאיות! ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית "דיונים" . רוצות להכיר אותך | שרשור היכרות
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
עצמאיות! ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית "דיונים" . רוצות להכיר אותך | שרשור היכרות
ווצאפ כשר
קדם ‹ Forums ‹ עצמאיות ראשי ‹ שיח פתוח ‹ ווצאפ כשר
ווצאפ כשר
פורסם ע"י תגיל שריד גרפיקה on 30/06/2022 ב2:18 pmשלוםם
אחותי עוברת דירה עכשיו ובעבודה החדשה שלה מחייבים אותה להיות עם ווצאפ..
היא עובדת בחינוך מיוחד, במקום חילוני, ככה זה בדרך כלל לצערינו
אז אחותי מחפשת דרך שבו אפשר שיהיה ווצאפ על טלפון ושיהיה לווצאפ עצמו סינון גם, ולא תצטרך ווצאפ פתוח
אשמח אם מישהי יודעת על משהו כזה, זה ממש יעזור לה שלא תצטרך להשתמש ללא סינון לא עלינושרה לוי הגיבה לפני 3 שנים, 7 חודשים 8 חברות · 9 תגובות- 9 תגובות
פעילה בקהילה ממליצה לה ממש לא להיענות לבקשה, עבדתי גם בתחום הטיפול וזה כאב ראש שיכול לא להסתיים, היא ממש לא חייבת להיענות לבקשה, ואין להם זכות לדרוש את זה, בכל מקרה יש אפליקציות פנימיות של תקשורת כזאת בין עובדים/ לקוחות או כל מה שמגדירים,(ניתן להתקין גם על טלפונים עם סינון למיטב ידיעתי) אם כל-כך חשוב להם שיהיה לה תקשורת כזאת איתם, היא יכולה להמליץ להם על זה
חברה חדשה יש אפשרות שהווצאפ יהיה על המחשב.
ואז הסינון שיש לה יסנן גם את הווצאפ (תמונות פרופיל וכו')
לא בטוח שזה יתאים לצורך…
חברה חדשה כן, אבל נגיד אם את רוצה נטפרי אז אין אפשרות.
חברה חדשה אממ הבנתי
ואין אפשרות של משהו שיסנן את התוכן עצמו בווצאפ בטלפון? הבנתי שיש משהו להדרן אבל היא פחות מעדיפה את זה, מכירות אולי משהו דומה?
חברה חדשה אם היא רוצה ווצאפ במחשב יש לי פתרון להציע.
אם צריכה טלפון יש את הדרן, יש אופציה של ווצאפ כשר ללא תמונות פרופיל וסטטוסים
חברה חדשה אני מכירה הדרן.
ואפשר לראות שם בווצאפ דברים לא טובים.
חברה חדשה היי.אני עכשיו גיליתי אפשרות מושלמת.וואצאפ דרך המייל.מחירים מעולים.ומה שאני הכי אהבתי-זה לא מספר קבוע ככה שאין לך ואצאפ באמת רק דרך לתקשר .מין מערכת שפשוט מעבירה לך את ההודעות.את מעניין אותך [email protected]
חברה חדשה אפשר את דלתא
זה הסינון של הפלאפונים הכי מחמיר לדעתי
חוסם תמונות פרופיל, סטטוסים, שיחות וידיאו וסרטונים
גם במכשיר עצמו אין אפשרות להוציא שיחות
לדעתי ממש שומר
Log in to reply.