עצמאיות
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני שעה אחת
עצמאיות! ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית "דיונים" . רוצות להכיר אותך | שרשור היכרות
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
עצמאיות! ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית "דיונים" . רוצות להכיר אותך | שרשור היכרות
זה אמיתי שאי אפשר לפתוח כתובת מייל חדשה ללא סמארטפון???????
קדם ‹ Forums ‹ עצמאיות ראשי ‹ דיגיטל ולוגיסטיקה ‹ זה אמיתי שאי אפשר לפתוח כתובת מייל חדשה ללא סמארטפון???????
זה אמיתי שאי אפשר לפתוח כתובת מייל חדשה ללא סמארטפון???????
פורסם ע"י א. לורבר תוכן שיווקי. קופירייטינג. מיתוג שיווק ופרסום on 09/12/2025 ב4:30 pmכל פעם שאני מנסה לפתוח זה ממביא אותי לשלב שדורש צילום מסך והמשך פתיחה דרך טלפון חכם
יש איך לפתוח בכל זאת?????
רות גרשוני הגיבה לפני 1 חודש 11 חברות · 14 תגובות- 14 תגובות
- סטטוס תעסוקתי:
פעילה בקהילה גם אני ניסיתי, וכך זה נראה…
היה ממש מתסכל ולא הגיוני, ניסיתי לשאול בגוגל וג'י פי טי איך אני יכולה לעשות זאת בכל אופן.
ולא היתה שם תשובה ברורה.
מי שתגיע פה לפיתרון. תהיה לה מצווה ענקית!!!!!!!!
פעילה בקהילה איזה מוזר!
כבר פתחתי כמה פעמים תיבות מייל ממחשב בכתובת חדשה ואפפעם לא שמעתי על דבר כזה…
פעילה בקהילה גם אני מנסה ללא הצלחה
זה אכן יחסית חדשיש למישהו קצה חוט לפיתרון או אנשים שאפשר להפעיל לצורך זה?
פעילה בקהילה אני חושבת שזה בגלל החסימה.
גוגל בעצם חושב שמדובר בבוט ולכן מונע.
אם אתן גולשות דרך סטיק, הכי פשוט לקחת את מספר הפלאפון של הסים ולהירשם באמצעותו (רק לקוד, לא לשמור כמספר פלאפון)אם לא – תנסו דרך INCOGNITO, זוכרת שהצליח לי פעם…
- סטטוס תעסוקתי:
חברה חדשה כן, זה משהו חדש אני פתחתי אחרי הרה נסיונות כתובת מייל עם תאריך של ילד מתחת לגיל 13 כאילו זה ילד שלי ואז הוא צריך את אישור ההורים וזה נותן אופציה לפתוח עם סמס והוא כאילו מקושר למייל שלי ובעצם כל פעם שנכנסת למייל החדש מגיע לי מייל למייל הרגיל שלי שה"ילד" איך שקראתי לשם של המייל ביצע כניסה חדשה אבל גם פתיחת מייל כזו היא מוגבלת לכן צריך לחשוב פעמיים שהמייל סופי.
פעילה בקהילה ממה שאת מתארת לא נשמע שזה פותר את הבעיה,
נשמע שעדיין צריך סמס על מנת להיכנס,
וברוך ה' ללא מכשיר לקליטת סמס עדיין לא שומעת פיתרוןלגבי מה שהציעו לקבל סמס עם הסים של הסטיק, איך זה עובד?
איך מקבלים סמס לסטיק, ואיך בכלל יודעים מה המספר שלו?
תודה!
פעילה בקהילה אולי תנסי לפתוח כשאת נמצאת בתוך פרופיל קיים.
אולי הוא יוותר על זה.
בכל מצב,
ממליצה לנסות כמה פעמים,
לפעמים הוא מפריע,
ואחר כך נותן.
פעילה בקהילה אולי מישהו יכולה לפתוח לי חשבון מייל דחוף
ותיקה לאחרונה Gmail החמירו את הנהלים באבטחת חשבונות המייל, ופעמים רבות בפתיחת תיבת המייל אתן נתקלות בדרישה לקבלת אימות SMS ועוד.
לכן, חשוב להוסיף בהגדרות החשבון של המייל הארגוני כתובת מייל שונה לאימות ושחזור החשבון.
מוצרף קובץ הדרכה לביצוע.
פעילה בקהילה כותבת גם מה שכתבה לי טכנאית מחשבים:
יש אתר בשם https://sms4free.co.il/
ששולח את הSMS למחשב- למייל
זה כנראה בתשלום כלשהוא
sms4free.co.il
sms4free מערכת לשליחת הודעות סמס חשבון נסיון חינם
sms4free מערכת לשליחת הודעות סמס חשבון נסיון חינם
Log in to reply.