עצמאיות
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 10 דקות
עצמאיות! ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית "דיונים" . רוצות להכיר אותך | שרשור היכרות
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
עצמאיות! ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית "דיונים" . רוצות להכיר אותך | שרשור היכרות
מכירה קורס מזכירות דיגיטלי?
קדם ‹ Forums ‹ עצמאיות ראשי ‹ דיגיטל ולוגיסטיקה ‹ מכירה קורס מזכירות דיגיטלי?
מכירה קורס מזכירות דיגיטלי?
פורסם ע"י אפרת הלוי יעוץ אימון והנחיה on 01/12/2025 ב11:20 pmמבררת בשביל מישהי
שרוצה להיות מזכירה במוסד חינוכי
או משהו דומה.אשמח לשמוע מה יש לך לומר בנושא.
תודה מראש.נחמה קסלר הגיבה לפני 1 חודש 4 חברות · 3 תגובות- 3 תגובות
- סטטוס תעסוקתי:
ותיקה האמת שגם אני מחפשת בשביל משהי.
לימוד ישומי מחשב ומה שצריך למזכירות.
אז אם משהי מכירה אני אשמח ממש.
תודה!
פעילה בקהילה הבנתי שיש לנחמה קסלר אבל לא יודעת פרטים מדוייקים
חברה חדשה נכון:)
כל הפרטים כאן:
טאדדםםם… זה שוב קורה!
<font face="arial, sans-serif" color="#073763" size="4">פעם שלישית תוך חצי שנה! </font>
<font face="arial, sans-serif" color="#073763" size="4">ואני מתרגשת לא פחות מהפעם הראשונה</font>
<font face="arial, sans-serif" color="#073763" size="4">אחרי ההשקה של הקורס המושקע והמדויק, </font>
<font face="arial, sans-serif" color="#073763" size="4">ואחרי ההצלחה הענקית של שני המחזורים הראשונים, ב"ה</font>
<font face="arial, sans-serif" color="#073763" size="4">אני שמחה לבשר שהמחזור השלישי של קורס OPI נפתח מיד אחרי חנוכה בעז"ה! </font>
<font face="arial, sans-serif" color="#073763" size="4">מה זה OPI?</font>
<font face="arial, sans-serif" color="#073763" size="4">Office – ניהול משרד
Purpose – שליחות
Impact – השפעה</font><font face="arial, sans-serif" color="#073763" size="4">קורס שמביא לך בדיוק את מה שאת צריכה כדי להצליח ולהרוויח</font>
<font face="arial, sans-serif" color="#073763" size="4">כעצמאית בתחום ניהול משרד מהבית:
ידע מקצועי
כלים טכניים ושיווקיים
חיזוק מנטלי ותודעתי
ובעיקר, יישום פרקטי, שלב אחרי שלב</font><font face="arial, sans-serif" color="#073763" size="4">הבוגרות מספרות על ארגז כלים מלא, מוטבציה גבוהה וליווי אישי</font>
<font face="arial, sans-serif" color="#073763" size="4">ביטחון מקצועי ולקוחות שכבר התחילו להגיע
וזה מרגש אותי בכל פעם מחדש </font><font face="arial, sans-serif" color="#073763" size="4">לכן…
אני פותחת את המחזור השלישי </font><font face="arial, sans-serif" color="#073763" size="4">והוא יהיה בע"ה מעודכן יותר ומדויק יותר </font>
<font face="arial, sans-serif" color="#073763" size="4">זה לא עוד קורס….</font>
<font face="arial, sans-serif" color="#073763" size="4">זה מסלול ברור, מדויק ופרקטי שייקח אותך צעד-אחר-צעד
עד שתצאי עם:
ידע מקצועי
כלים טכניים ושיווקיים
תודעת שפע וביטחון בעשייה
עסק מניב, יציב ומרוויח</font><font face="arial, sans-serif" color="#073763" size="4">הקורס מתאים ל…</font>
<font face="arial, sans-serif" color="#073763" size="4"> מי שחולמת לפתוח עסק מזכירות מהבית ורוצה להתחיל נכון
מי שכבר עובדת ורוצה לדייק, להתמקצע ולהגיע ליציבות והכנסות קבועות</font><font face="arial, sans-serif" color="#073763" size="4"> רוצה לבדוק אם זה מתאים לך באמת?
הכנתי שאלון קצרצר שיעזור לך להבין בדיוק את זה >></font><font face="arial, sans-serif" size="4" color="#000000"> לצפייה בסילבוס ובהמלצות לחצי כאן >></font>
<font face="arial, sans-serif" color="#073763" size="4">וכמובן, את תמיד יכולה לכתוב לי בפרטי ונתאם שיחה אישית </font>
<font face="arial, sans-serif" color="#073763" size="4">מחכה לך,
נחמה קסלר</font><font face="arial, sans-serif" color="#073763" size="4">נ.ב. יש לך חברה / שכנה / גיסה שזה יכול להתאים לה?
אשמח מאוד שתעבירי לה את המייל עם מילה טובה ממך
(ואם העברת תכתבי לי! אני תמיד אוהבת לומר תודה.)</font>
Log in to reply.