עצמאיות
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 32 דקות
עצמאיות! ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” . רוצות להכיר אותך | שרשור היכרות
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
עצמאיות! ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” . רוצות להכיר אותך | שרשור היכרות
מצאת דרך לתשלום נוח ברכישה ישירה באתר שלך?
קדם ‹ Forums ‹ עצמאיות ראשי ‹ דיגיטל ולוגיסטיקה ‹ מצאת דרך לתשלום נוח ברכישה ישירה באתר שלך?
-
מצאת דרך לתשלום נוח ברכישה ישירה באתר שלך?
פורסם ע"י איריס כהן הוראה רכזות וחינוך on 02/08/2023 ב12:13 pmבס״ד
יש לי אתר חנות וורדפרס ( shvilim.co ) עם חומרי למידה לרכישה, חלקם דיגיטליים וחלקם פיזיים.
קיימת מערכת תשלום וסליקה, אבל הפרוצדורה שנדרשת מהלקוח לשם כך ארוכה ומתישה.
הוא צריך למלא את כל הפרטים, כולל ת.ד. בכתובת – גם אם הוא רוכש מוצר דיגיטלי, כאשר ת.ד. בכלל לא נדרש אפילו אם מדובר במוצר פיזי, כי השליח מגיע לכתובת ולא מדובר במשלוח דואר.
בונת האתר אמרה לי שזה מאוד מסובך לקצר שם תהליכים, כי זה משהו מובנה בבסיס התוכנה.
פעם עשתה משהו בשביל אחד הלקוחות, עלה לו 600 ש״ח, ניסתה להעתיק אליי ולא הלך. לא יודעת כמה זמן ייקח לה לטפל בזה.
אבל אני לא מבינה, איך במקומות רבים אני רואה חלונית ידידותית לתשלום, ועושים את זה בקליק.
אולי תעשירו אותי מניסיונכן? אולי מישהי יודעת לעשות זאת בצורה בטוחה ולתת הצעת מחיר?
איריס כהן
054-8424783
שרי ש הגיבה לפני 1 שנה, 5 חודשים 6 חברות · 8 תגובות -
8 תגובות
-
2100חברה חדשה
איזו אפשרות תשלום יש לך?
מקס בעיני היא החברה הנוחה ביותר לאתרים
-
040חברה חדשה
יש לי מישהי שיכולה לעזור לך
היא מאוד חזקה בתחום
שולחת לך פרטים באישי
-
040חברה חדשה
שלחתי לך את כל הפרטים באישי
רוצי לשם:)
-
000חברה חדשה
אוי אוי אוי
אסון-חווית-לקוח…
ממליצה על @sarig מסטודיו css.
בונה אתרים מקצועית, מדוייקת ובעלת ניסיון רב.
בטוחה שיהיה לה דרך להושיע את הרוכשים שלך מת.ד.ים למינהם…
-
200חברה חדשה
-
040חברה חדשה
שלחתי לתא האישי שלך בקדם
שולחת לך גם למייל שצרפת
-
1820חברה חדשה
אמנם ווקומרס (התוסף של החנות) מגיע עם כל השדות הללו, אבל זה סיפור של כמה דקות להוריד את השדות.
זה דורש קוד, כמה שורות קוד. נראה שבגלל זה הסתבכה מי שבנתה את האתר.
תוכלי לשלוח לי פרטי גישה לניהול של האתר (במשתמש מנהל) ואילו שדות את רוצה להסיר – ואטפל בזה.
בהצלחה!
-
000חברה חדשה
יש גם כל מיני תוספים שאת יכולה להגדיר להם מה חובה ומה לא
Log in to reply.