עצמאיות
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 2 ימים
עצמאיות! ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית "דיונים" . רוצות להכיר אותך | שרשור היכרות
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
עצמאיות! ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית "דיונים" . רוצות להכיר אותך | שרשור היכרות
משלוחי מנות לפוריםםםםםם
קדם ‹ Forums ‹ עצמאיות ראשי ‹ שיח פתוח ‹ משלוחי מנות לפוריםםםםםם
משלוחי מנות לפוריםםםםםם
פורסם ע"י תמר ❤ גרפיקה on 09/02/2026 ב10:52 pmהיי:)
מתחילים להתארגןןאשמח שכל מי שיש לה רעיון תעלה לכאן
תודה!!!!
מוזיקה אנרגיה בקצב הגיבה לפני 1 חודש 9 חברות · 10 תגובות- 10 תגובות
פעילה בקהילה
אשמח לרעיון בלי רעיון😉
אני פחות מתחברת לרעיונות מקוריים
רוצה לתת משהו פשוט אבל מכובד
אם את יכולה להעלות תמונות של משלוח מנות לא יקר מוצרים נגישים
ושיראה טוב ואסטטי (למי שאין לה את זה…)
תודה
פעילה בקהילה
אני גם כזו…
עשיתי בשנתיים האחרונות שני סוגים של מאפינס (שמתי שניים מכל סוג) + בקבוק קטן של אייס קפה. ארזתי את זה בתוך קופסת פלסטיק מלבנית שקופה (הסוג הפשוט) וריפדתי אותה בנייר גרוס בצבע מתאים כדי שהכל ישב טוב בפנים. אם יש לך כח להתקשקש – הדפסתי מדבקות מעוצבות לבקבוקי האייס קפה, עיצבתי אותן כמו תבניות המאפינס.
אשתדל להעלות תמונה בהמשך.
פעילה בקהילה
פעם שכנה הביאה לי משלוח ממש חמוד
פשוט, ויפה
היא הביאה קערה שקופה חד פעמית מאלה שהולכות בחבילה של 12 נראה לי
ובקערה היה חבילה של חסה קצוצה
חבילת נשנושים קטנה
ובקבוק קטן כזה מהכל בשקל עם מטבל
ממש אהבתי את הרעיון
פעילה בקהילה
אמא שלי תמיד עושה גם ככה, רק שהיא מוסיפה שתי לחמניות ביתיות.
זה הסוג שהכי כיף לקבל, ארוחת בוקר מזינה.
מנהלת קהילה
כל שנה עשיתי רעיון אחר
פעם חטיפים בתוך מגבעת צהובה וכל הפריטים היו צהובים וכתבנו על שמחה.פעם הכנו סוג של ארוחת בוקר קלילה לילדים ומיתגנו בהתאם.
מצרפת תמונות, סורי מראש על זה שהתמונות לא משהו.
כמעט אפעם לא נשארת לי תמונה יפה באמת, אני פשוט מכינה בכיף ושולחת.פעם עשיתי לגננת והמנהלת במעון מארז סט כלים חד"פ מושקע לכל אחת וכתבנו על זה שהם ממש צוות חדפעמי שאין כמוהו, הן סיפרו אחרי שזה היה ממש במקום ונהנו מזה מאוד.
השנה כנראה יהיה משהו בקונספט ביתי, עדיין בעבודה.מקווה שהועלתי. מעניין לשמוע עוד רעיונות
בהצלחה למתארגנות0583206047 | [email protected]
ותיקה
שנה אחת אנחנו עשינו משלוח מנות מורכב מ:
*עוגת גבינה
*בקבוק שוקו
ורשמנו: קפה עוגה ושכנים הכי טובים כשהם חמים.
מצרפת לכן את הקבצים לשימוש חופשי
ועוד 2 קבצים של רעיונות למשלוחים.
- סטטוס תעסוקתי:
פעילה בקהילה
יש לכן אולי רעיונות למשלוח מנות עם איזה רעיון יפה לחברות
אחותי מחפשת לחברות לא משהו עלוב היא בת 16 ורוצה משהו מושקע
- סטטוס תעסוקתי:
פעילה בקהילה
גם אצלי קונספט מושקע אבל פשוט מספיק שאפשר לשכפל הרבה פעמים בלי הוצאה גדולה……
שנה אחת הכנתי כמות כפולה של בלילה לפנקייקים.
מכל אחד קרצתי 3 עיגולים קטנים. לקחתי שישה עיגולים שכאלו, פיזרתי מעל סוכריות קישוט לעוגה והצמדתי בקבוק קטן של מיץ/אייס וכו.
פנקייק נותן הרגשה סופר מושקעת:) בפועל- חישוב מהיר שבלילה מניבה לך כ20 יחידות פנקייקים= 60 עיגולים קטנים=10 משלוחי מנות. בלילה כפולה הפיקה את כל המשלוחים שהיינו צריכים.
רעיון נוסף: מעדן ומאפה חלבי (הכי זול זה תוצרת בית) ובברכה ״יהי רצון שנתבשר בשורות טובות….״
רעיון נוסף: הכנתי מראש (ובכך חסכנו כאב ראש של יום הפורים) כמות גדולה של שייק פירות. קניתי בקבוקים קטנים למילוי, והוספתי ליד עוגה קטנה שהכנתי. שני פריטים אבל יוצרים מראה ורושם של ׳מכל הלב׳.
רעיון נוסף: תפוז (כן כן כזה אמיתי ועגול בלי שום הכנה) לצד מאפינס תפוזים (מתכון עוגת תפוזים פשוטה רק בתבנית מאפינס) ובקבוק קטן מיץ תפוזים ובברכה: ״שיהיה לכם c של שמחה, שפע ונחת!״ או ״לחברים שהם c!״
בהצלחה!
פעילה בקהילה
עוגיות בצורת תפוח + משקה תפוחים ועוד מוצרים בטעם תפוח – שהתפוחים לא יפלו רחוק מן העץ.
תותים וכנ"ל – שיהיו חיים תותים
וכן על זו הדרך…
פעילה בקהילה
אפשר להכין עוגת שמרים בצורה של שושנים ואז לשים בפנים בקבוק בירה ולכתוב שושן הבירא.
Log in to reply.