סדנאות וקורסים בקונדיטוריה – מקצועיים ובעיקר טעימיםם!

קדם Forums עצמאיות ראשי קורסים וסדנאות סדנאות וקורסים בקונדיטוריה – מקצועיים ובעיקר טעימיםם!

• סדנאות וקורסים בקונדיטוריה – מקצועיים ובעיקר טעימיםם!

פורסם ע"י שושי ספרא  קולינריה on 12/08/2025 ב2:55 pm

שלום לכולן ,<br data-start=”77″ data-end=”80″> אני קונדיטורית ובוגרת הקמפוס הקולינרי, מתמחה בהעברת קורסים וסדנאות חווייתיות, עשירות בידע וטעם, במגוון נושאים ורמות בקונדיטוריה.

שנה הבאה אני מתכננת לפתוח קורסים חדשים, ואשמח להגיע למקומות או קבוצות שמעוניינות.<br data-start=”293″ data-end=”296″> אם אתן מכירות גוף, ארגון, בית ספר או כל מסגרת שיכולה להתעניין – או אפילו מישהי פרטית – אשמח לקבל פרטים בפרטי.

תודה רבה מראש!<br data-start=”422″ data-end=”425″> shoshisafra שטרודל גי’מל נקודה קום

שושי ספרא הגיבה לפני 6 שעות, 34 דקות 1 חברה · 1 תגובה
  • 1 תגובה
  • שושי ספרא

קולינריה
    חברה
    12/08/2025 ב3:01 pm

אני רואה שההודעה עלתה קצת מוזר, מוסיפה אותה שוב

שלום לכולן,

אני קונדיטורית ובוגרת הקמפוס הקולינרי, מתמחה בהעברת קורסים וסדנאות חווייתיות עשירות בידע וטעם, במגוון נושאים ורמות בקונדיטוריה.

שנה הבאה בעז”ה אני מתכוונת לפתוח קורסים חדשים, ואשמח להגיע למקומות או קבוצות שמעוניינות.

אם אתן מכירות גוף, אירגון, בית ספר, מנהלים או כל מסגרת שיכולה להתעניין- או אפילו משהי פרטית – אשמח לקבל פרטים בפרטי.

תודה רבה מראש!

מייל shoshisafra שטרודל גימל נקודה קום

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן