עצמאיות
עצמאיות! ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” . רוצות להכיר אותך | שרשור היכרות
שיחת מכירה
-
שיחת מכירה
יש לך תסריט?
מה הוא כולל בתוכו?
האם יש לך חיזוקי מכירה? עוגנים לתשלום? מענה להתנגדויות?
או שאת מדברת כמו שיחה שקיבלתי אתמול (סליחה, באופן אוטומטי אני מנתחת כל שיחת מכירה שמגיעה אלי..)
“שנה שעברה עשיתי, והיה ממש נחמד, ואני רוצה לעשות גם השנה… קיבלתי את המספר שלך מחברות של הבת שלך, ואני מתקשרת להציע… זה ממש נחמד, למדתי X ו- Y (לא נשמעים קורסים מקצועיים, אלא לימודים אצל מישהי מקצועית נטו), ואני מעבירה כך וכך…”
בסוף השיחה זכיתי לקבל 2-3 שמות של ילדות שהיו אצלה בשנה שעברה.
עוד משפט שנאמר בטעות והפך את הלקוחה לבוסית (לא ממנה, ב”ה, אלא מלקוחה שלי): “היא הראשונה שנרשמת, אז אני גמישה בזמן…” אופס…
עוד משפט ממישהי מקצועית ברמת על בתחומה “זו פעם ראשונה שאני עושה XYZ, אני לוקחת כך וכך, אבל כדאי בכל זאת שתשאלי רב לגבי (לא משהו עקרוני בעיניי, חזר על עצמו לאורך השיחה)…” מצטערת, לא עושה לי חשק. למרות שלפני כן הייתי משוכנעת שאני צורכת ממנה את השירות/ מוצר…
לכן קריטי שתכתבו לעצמכן מה אתן אומרות (ובמייל- מה אתן כותבות!), מענה להתנגדויות, עכשיו לא הזמן לפחד מהן, תכתבו, תפתחו כאן (בעצמאיות הסגור, כמובן) של בקשת התנגדויות למה לא לקנות מכן, כדי שתהיו מוכנות מראש!
תהיו ברורות עם עצמכן איזה זמן אתן יכולות לתת (טיפ של יעל פיינגולד, “יש לי מיד אחרייך פגישה, אז זה הזמן שאני יכולה לפנות לך” הפגישה עם הקפה, עם עצמך או עם המיטה, זה בסדר) וכמה.
תמחור, עדיף עם עוגנים: כשאת מגיעה אליי את חוסכת כך וכך ימי עבודה בשנה, שווה לך?, את מקבלת ממני גם וגם וגם…
תועלות!!! קריטי!
אם את מסוייגת ולא לגמרי ברורות לך התועלות, תחפרי בעצמך כדי למצוא אותן! אילו כאבים את פותרת, למה דווקא אלייך ולא למתחרה, מה התועלת שתצא מרכישה אצלך, מה מרויחים כשבאים דווקא אלייך. בהרחבה, ולחזק את התועלות לפני אמירת המחיר- כמובן לא בהגזמה. ואם את צריכה עזרה למצוא אותן, בשביל זה יש כאן קהילה יקרה ומדהימה! תציקי לנו קצת… 🙂
אודרוב,
תפעילו אותנו כאן.. 🙂
Log in to reply.