עצמאיות
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני שעה אחת
עצמאיות! ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” . רוצות להכיר אותך | שרשור היכרות
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
עצמאיות! ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” . רוצות להכיר אותך | שרשור היכרות
תכנית או סדנא
קדם ‹ Forums ‹ עצמאיות ראשי ‹ שיח פתוח ‹ תכנית או סדנא
-
17 תגובות
-
אני הייתי לא מזמן בסדנת תכשיטים, העבירה אצלנו מישהי במתנס זה היה מיועד לאמא ובת, כל אחת יצרה תכשיט לעצמה, היה ממש ממש כיף, וגם יצאנו עם תכשיטים יפים. אם מענין אותך תכתבי לי ואברר לך מי היתה זו שהעבירה.
חוצמיזה לפני כמה שנים העברתי בעצמי סדנת תכשיטים קניתי ערכות מוכנות ממישהי והכנו תליונים לשרשרת גם יצא ממש מהמם.
-
עוד כמה סדנאות שהייתי לאחרונה וכולן היו מאד מוצלחות, הכנת ספלי קפה מעוצבים, סדנת פטיפורים, חיתוכי פירות, תכלס לדעתי כל סדנת יצירה שמכינים ויוצאים עם משהו ביד זה מאד כיף, ובינתיים גם יושבים יחד ומפטפטים 🙂
-
אם אנחנו מדברות על אותו דבר אז הספלי קפה זה מהמם!
מאוד מאוד נהנתי
-
מה הגיל של המשתתפות?
אם זה רק נשים ואת מחפשת יותר תוכן מאשר יצירה
תוכלי לפנות אלי.
אני מעבירה סדנאות עם כלים מעולם האימון.
יש המלצות ב”ה. -
-
לבחירתך-תוכניות וסדנאות בגרפולוגיה מורפולוגיה ותנועות גוף.
https://drive.google.com/file/d/1cQPs9QHVYmLUCL9FAActFXYFWSexvzoK/view?usp=sharing
-
<b jsname=”r4nke” tabindex=”-1″ data-thread-perm-id=”thread-a:r-7018549195215202229″ data-legacy-thread-id=”190da7c553e2d4d5″>פעילות חוויתית ומהנה ללא צורך במפעילה!!!
ערכות תכשיטים להפעלה עצמית בלי צורך בשום מכשיר או צבת
-
יש את הסדנאות של נגיעות – ערכות ליצירה מחוטי ברזל, כשעה וחצי, ליותר פרטים תפני למירי גולד
miryamrozegmail.com -
<b jsname=”r4nke” tabindex=”-1″ data-thread-perm-id=”thread-a:r-7018549195215202229″ data-legacy-thread-id=”190da7c553e2d4d5″>פעילות חוויתית ומהנה ללא צורך במפעילה!!!
<b jsname=”r4nke” tabindex=”-1″ data-thread-perm-id=”thread-a:r-7018549195215202229″ data-legacy-thread-id=”190da7c553e2d4d5″>ערכות תכשיטים להפעלה עצמית!
<b jsname=”r4nke” tabindex=”-1″ data-thread-perm-id=”thread-a:r-7018549195215202229″ data-legacy-thread-id=”190da7c553e2d4d5″>https://miriamjewelrykits.com
miriamjewelrykits.com
מרים ערכות תכשיטים – אנחנו מוכרים ערכות תכשיטים מהממות בכל קנה מידה
מרים ערכות תכשיטים – אנחנו מוכרים ערכות תכשיטים מהממות בכל קנה מידה
-
יש את הסדנא של נגיעות
הטלפון שלה-
0504186624
-
לגבי הסדנא של נגיעות
הטלפון שלה-
0504186624
-
אני מעבירה הרצאה על התמודדות ונותנת כלים להתמודדות ואיך להפעיל אותם.
ההרצאה מלווה במצגת מושקעת ובסיפור אישי.
-
אני מביאה איתי את הספר שכתבתי “בין הניתוקים” ויכולים לקנות אותו, כמו כן אני עושה הגרלה מי תקבל אותו בחינם.
-
ממליצה ממש על התוכנית של מרים סולובייצ’יק, אני מכירה אותה אישית היא מביאה המון תוכן ממש שווה לשמוע את ההרצאה . קראתי גם את הספר שלה הוא נותן השראה ומעורר כיווני חשיבה בהחלט שווה קריאה!!! מרים תצליחי המון!!!!!
-
מביאה לך פרטים של מנחת סדנאות מהממת למשפחה, בת מצוות וקבוצות,
הפל שלה-0548476955, תגידי לה שהגעת דרך קדם, הגיוני שהיא תעשה לך הנחה,
אישה מאנ”ש כייפית ולעניינית.
-
שלום וברכה
אני מעבירה
סדנא לטיפוח עור הפנים
לקבוצות ולמפגשי נשים במשפחה או בעבודה
מתאים לנערות, נשים וסבתות
כולן נהנות
ראיתן נשים שלא נהנות ואוהבות לטפח את הפנים שלהם?
ועוד ללכת הביתה קורנות מזוהר וצעירות בפנים, ולהרגיש צעירות יותר!
בסדנא הם מתמרחות במגוון של מוצרי טיפוח מניקיון, ניקיון עמוק, מסכות, סרומים, וקרם לחות
כמון כל אחת לפי התאמה מדוייקת לעור הפנים שלה!
הכל ממוצרים טבעיים ובריאים לעור הפנים!
שווי טיפול כזה אצל קוסמטיקאית הוא בין 450-650 ש”ח
וכמובן שהסדנא ממש הרבה יותר זולה
חוויה בלתי נשכחת
הן בטוח יודו לכן על זה
מניסיון של נשים גם אם היו כבר כמה פעמים
“הרווחנו ובגדול…”
0504159041
חני לוין
Log in to reply.