2 תקלות קטנות ומעצבנות במחשב, אולי תדעי לעזור?

קדם Forums עצמאיות ראשי דיגיטל ולוגיסטיקה 2 תקלות קטנות ומעצבנות במחשב, אולי תדעי לעזור?

• 2 תקלות קטנות ומעצבנות במחשב, אולי תדעי לעזור?

פורסם ע"י zf f  כללי on 24/11/2025 ב1:49 pm

1- מקשי הקיצור של לחצני הF הפסיקו להפעיל את מקשי הקיצור, ושינוי עוצמת המוזיקה או כיבוי של הסאונד הפכו למעצבנים ביותר, בפרט שמשתמשת במחשב נייד ללא עכבר, הקיצור הופך למשמעותי ביותר

אולי את יודעת איך מחזירים את הפונקציה?

2- בשימוש באתרים, האוטומט נהיה שיש "סמן" לא משנה מה פתחתי, מייל, אתר, פוסט וכו… ומכייון ששוב, יש לי רק עכבר מגע, כל גלילה הופכת להיות יותר מורכבת ומעצבנת….. יש פיתרון?

אם את יודעת פיתרון לאחד מהדברים או שניהם… אשמח מאוד להיעזר!

תודה מראש

מינה פרוש הגיבה לפני 1 חודש, 4 שבועות 3 חברות · 3 תגובות
  • 3 תגובות
  • מרים גולדקנופף

הייטק
    חברה
    24/11/2025 ב1:57 pm
    חברה חדשה

שתי הבעיות אצלך הן קלאסיות ויש להן פתרון מהיר:

1. <strong data-start="90" data-end="127">מקשי ה־F לא מגיבים לווליום/בהירות – כמעט תמיד זה כי ה־FN ננעל. תנסי ללחוץ <strong data-start="168" data-end="180">Fn + Esc וזה יחזור לעבוד. אם לא, זה בהגדרות של ווינדוס, צריך לכבות את האפשרות שהופכת את מקשי ה־F ל"רגילים". ואם גם זה לא – אולי חסר דרייבר של היצרן, תגידי לי את הדגם ואכוון אותך.

2. <strong data-start="356" data-end="402">סמן טקסט שמופיע בכל אתר והגלילה נהיית סיוט – זה מצב שמדליקים בטעות עם <strong data-start="430" data-end="436">F7. תלחצי שוב F7 ותכבּי. אם זה כרום, אפשר לכבות גם דרך ההגדרות תחת Accessibility.

• zf f

כללי
      חברה
      24/11/2025 ב2:05 pm
      פעילה בקהילה

ואו!
      פתרת לי את שתי הבעיות תוך דקה!

מעכשיו, כל חיסכון בזמן שלי יהיה לזכותך! (מקווה שיהיה לדברים טובים:)
      תודה גדולה!
      אגב, ניסיתי לחפש פתרונות לזה דרך מערכת ההפעלה של המחשב או בגוגל (אולי רק לאחד מהם?) ופשוט לא הצלחתי למצוא את הפיתרון! איך יודעים או מוצאים את הידע הזה???

• מינה פרוש

אדריכלות ועיצוב פנים
        חברה
        24/11/2025 ב3:12 pm
        פעילה בקהילה

את יכולה פעם הבאה להיעזר בג'יפיטי,
        הוא ממש טוב בדברים האלו.
        גם אם את צריכה שאלה בתוך תוכנה מסוימת, הוא יכול לפתור לך.
        (שבוע שעבר הוא הדריך אותי איך להפוך את המסך מכהה לבהיר באחת התוכנות)
        וכו

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: zviabarak26@gmail.com

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן