עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 38 דקות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,827 תיק עבודות 942 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה כל הדיונים חיה ברייש דוגמאות להשראה חיה ברייש הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 1 חברה · 0תגובות עיצוב גרפי דבורה BEE אני חייבת דחוף השראות לעיתון משפחתי!! דינה בוגרד הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 2 חברות · 2תגובות עיצוב גרפי נחמי בידרמן חו”ד מיתוג למאמנת רגשית ד. בלוי הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 10 חברות · 13תגובות עיצוב גרפי מירי כהן שיתוף – מיתוג טרי טרי למעצבת פנים מלכי דיסקין הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 20 חברות · 21תגובות עיצוב גרפי חיה כ מישהי פה יכולה לעזור לי בסגירת באנר (סטטי)? חיה כ הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 2 חברות · 2תגובות עיצוב גרפי מירי כהן בירור לגבי סקר לקוחות אסתי עדעל הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 3 חברות · 3תגובות עיצוב גרפי שרי יעקובוביץ שח אלישבע חמד I פנטזיה הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 3 חברות · 2תגובות עיצוב גרפי יהודית כ לוגו יהודית כ הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 2 חברות · 2תגובות עיצוב גרפי רות שם טוב שיתוף- מיתוג טרי ורענן רות שם טוב הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 9 חברות · 9תגובות עיצוב גרפי a f דחוף השראות שרי אורנג' הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 3 חברות · 7תגובות עיצוב גרפי חני חזן יש לי שאלה ואני לא יודעת לאן לפנות חני חזן הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 3 חברות · 3תגובות עיצוב גרפי אסתי איך לסגור PDF לשליחה במייל? שרי אורנג' הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 2 חברות · 1תגובה עיצוב גרפי חני חזן אשמח לעזרתכם אני מחפשת איורים עם קווי מתאר חני חזן הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 1 חברה · 0תגובות עיצוב גרפי שרי קטן חברות גרפיקאיות מחכה מאד לחוות דעת שלכן! שרי קטן הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 12 חברות · 33תגובות עיצוב גרפי שרה יונה עזרה דחופה בהערות שוליים באינדיזיין!!! שרה יונה הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 3 חברות · 3תגובות עיצוב גרפי עדן מלול סדנת חנוכה, מה דעתכן? Helit Colany הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 6 חברות · 5תגובות עיצוב גרפי תמי רוזנטל דרוש/ה תקציבאי/ת לאגף שווק בחברת ביטוח ברמת גן תמי רוזנטל הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 1 חברה · 0תגובות עיצוב גרפי שרה ויסוצקי ויסוצקי מנסה את מזלי…. חיה היימן הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 2 חברות · 1תגובה עיצוב גרפי רחל פיינהנדלר מודעת למגבית קופה של צדקה-יצא לך לעצב פעם? Esti הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 3 חברות · 3תגובות עיצוב גרפי מיכל בוקצ'ין עזרה קטנה במחשב.. מיכל בוקצ'ין הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 2 חברות · 2תגובות עיצוב גרפי מציג 3,361 - 3,380 מתוך 5,280 דיונים → 1 2 3 … 168 169 170 … 262 263 264 ← עלייך להיות מחוברת בכדי ליצור דיונים חדשים.