עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 5 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,825 תיק עבודות 942 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה כל הדיונים הילה Studio מחפשת מקום עבודה, אשמח שתעזרי לי אפרת דיין – טויטו הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 2 חברות · 1תגובה עיצוב גרפי מעטפת עיצובים לימודי גרפיקה – איפה מומלץ? שרי גלרנטר גלרנטר הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 11 חברות · 15תגובות עיצוב גרפי שרה חוברת התמחויות שרה הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 1 חברה · 0תגובות עיצוב גרפי גולדי למה אני צריכה קופירייטרית? אשמח להסבר ברור עד כמה שניתן בריינדי הלפרט הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 5 חברות · 4תגובות עיצוב גרפי שולמית גוטמן עזרה דחופה ריקי קלאפיש הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 4 חברות · 5תגובות עיצוב גרפי חני חזן השראות ללוגו בת מצווה דחוף חני חזן הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 3 חברות · 4תגובות עיצוב גרפי רחל קרשינסקי עיצוב לגן רחל קרשינסקי הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 1 חברה · 0תגובות עיצוב גרפי פייגי אייזין מחפשת גרפיקאית מתחילה ומוכשרת לעיצוב מודעה פוטו פיקסל הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 16 חברות · 15תגובות עיצוב גרפי א הוספת תמונה בודדת לתמונה משפחתית פוטו פיקסל הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 7 חברות · 7תגובות עיצוב גרפי שרי גלרנטר גלרנטר עזרה – הצעת מחיר לפי שעות עבודה שרי גלרנטר גלרנטר הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 2 חברות · 2תגובות עיצוב גרפי רחל R Y סדנאות אומנות וחנות תקשורת – אשמח לשמוע את דעתכן בריינדי הלפרט הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 4 חברות · 3תגובות עיצוב גרפי סטודיו הליום למי יש לשלוח לי סטודיו הליום הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 1 חברה · 1תגובה עיצוב גרפי אותיות מאירות מי יכולה לעזור להסביר לי, אבל לאט לאט כדי שאני אבין מהר מהר…. Shani Dov הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 9 חברות · 16תגובות עיצוב גרפי אסתי רום השראות לעיצוב סדר הדלקת נרות חנוכה אסתי רום הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 1 חברה · 0תגובות עיצוב גרפי לאה כהן פונטים אסתי עדעל הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 2 חברות · 1תגובה עיצוב גרפי R L חסידיש פלוס אביגיל וינדיש הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 3 חברות · 2תגובות עיצוב גרפי צפורה ורהפטיג עיצוב גרפי בדלתיים סגורות שולי סרף | סטודיו SARAF הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 4 חברות · 4תגובות עיצוב גרפי רחל פיינהנדלר פריפיק-לא נפתח-וזה ממש דחוף😢מה עושים???? רחל פיינהנדלר הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 3 חברות · 3תגובות עיצוב גרפי מלי גרינבוים מעצבת אלבומים דיגיטליים הדפסה על טפט מלי גרינבוים מעצבת אלבומים דיגיטליים הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 6 חברות · 10תגובות עיצוב גרפי ספיר חייט כמה עולה?? ספיר חייט הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 4 חברות · 4תגובות עיצוב גרפי מציג 3,421 - 3,440 מתוך 5,277 דיונים → 1 2 3 … 171 172 173 … 262 263 264 ← עלייך להיות מחוברת בכדי ליצור דיונים חדשים.