עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 3 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,823 תיק עבודות 942 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה כל הדיונים רבקי רוקח אני מעוניינת בדף נחיתה מיכל סטפנסקי הגיבה לפני 2 שנים, 9 חודשים 4 חברות · 4תגובות עיצוב גרפי צפורה ורהפטיג לוגו לשבת גיבוש אלישבע . הגיבה לפני 2 שנים, 9 חודשים 6 חברות · 7תגובות עיצוב גרפי טובי ר עזרה דחופה באינדיזיין. שרה פיליפס הגיבה לפני 2 שנים, 9 חודשים 3 חברות · 3תגובות עיצוב גרפי לאלי פריד שמירה בענן לאלי פריד הגיבה לפני 2 שנים, 9 חודשים 1 חברה · 0תגובות עיצוב גרפי חני חזן אשמח לרעיון למיתוג שלי Z Ulman הגיבה לפני 2 שנים, 9 חודשים 7 חברות · 7תגובות עיצוב גרפי סימה יפרח בית דפוס באיזור חיפה והקריות \ רכסים מרפסת נוף הגיבה לפני 2 שנים, 9 חודשים 2 חברות · 1תגובה עיצוב גרפי עדן מלול מחפשת לקנות ספרי עיצוב ויצירתיות יד 2 איידי וייס הגיבה לפני 2 שנים, 9 חודשים 6 חברות · 9תגובות עיצוב גרפי רחל גולד רכישת תמונה-דחוף לי ממש. רחל גולד הגיבה לפני 2 שנים, 9 חודשים 1 חברה · 2תגובות עיצוב גרפי משתמש לא ידוע מבינה בעיצוב? משתמש לא ידוע הגיבה לפני 2 שנים, 9 חודשים 2 חברות · 2תגובות עיצוב גרפי חיה כ אשמח לחוות דעת דחוףףף מירי memory הגיבה לפני 2 שנים, 9 חודשים 4 חברות · 4תגובות עיצוב גרפי פערי אויש אויש אתגר חופשי חודשי – תשרי שולמית כהן הגיבה לפני 2 שנים, 9 חודשים 26 חברות · 57תגובות עיצוב גרפי שרה יונה מדבקות לספרים באינדיזיין שרה יונה הגיבה לפני 2 שנים, 9 חודשים 2 חברות · 2תגובות עיצוב גרפי נחמה אנגלרד המקור של התמונה-אשמח לעזרה! אפרת דיין – טויטו הגיבה לפני 2 שנים, 9 חודשים 2 חברות · 1תגובה עיצוב גרפי ח י תמונה קישור כנפיים הגיבה לפני 2 שנים, 9 חודשים 2 חברות · 1תגובה עיצוב גרפי ר. טייך איך אני מוצאת אותך? כותבת בלילות הגיבה לפני 2 שנים, 9 חודשים 7 חברות · 11תגובות עיצוב גרפי minimi 100 שיתוף: ריקי שפיצר \ אימון אישי להצלחה minimi 100 הגיבה לפני 2 שנים, 9 חודשים 1 חברה · 1תגובה עיצוב גרפי ברכי שאלה בתמחור ברכי הגיבה לפני 2 שנים, 9 חודשים 1 חברה · 0תגובות עיצוב גרפי סויט פטיט דחוף עזרה באילוסטרייטור אתי רביוב הגיבה לפני 2 שנים, 9 חודשים 3 חברות · 3תגובות עיצוב גרפי איידי וייס על מה אנחנו מתפללים עכשיו? – שיתוף טיפוגרפי יוכבד שנברג (להמן) הגיבה לפני 2 שנים, 9 חודשים 2 חברות · 1תגובה עיצוב גרפי משתמש לא ידוע מבינה בעיצוב? משתמש לא ידוע הגיבה לפני 2 שנים, 9 חודשים 2 חברות · 2תגובות עיצוב גרפי מציג 3,561 - 3,580 מתוך 5,264 דיונים → 1 2 3 … 178 179 180 … 262 263 264 ← עלייך להיות מחוברת בכדי ליצור דיונים חדשים.