עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 6 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,623 תיק עבודות 914 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים משרות מובילות בקהילה קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה כל הדיונים תהילה כהן (שטינברג) הדפסת מחזיק לדיסק אונקי?? איפה ?? תהילה כהן (שטינברג) הגיבה לפני 3 שנים, 4 חודשים 2 חברות · 2תגובות עיצוב גרפי הדסה בלוי סטודיו הדסים איפה משיגים תמונות תנכיות? הודיה בושארי הגיבה לפני 3 שנים, 4 חודשים 5 חברות · 4תגובות עיצוב גרפי רייזי גוטמן איך להכין שאלון קל ופשוט למילוי רייזי גוטמן הגיבה לפני 3 שנים, 4 חודשים 9 חברות · 12תגובות עיצוב גרפי רבקי תמונות מגוגל רבקי הגיבה לפני 3 שנים, 4 חודשים 2 חברות · 2תגובות עיצוב גרפי רחל פרומוביץ-שחקנית דף קשר רחל פרומוביץ-שחקנית הגיבה לפני 3 שנים, 4 חודשים 2 חברות · 2תגובות עיצוב גרפי הדסה בלוי סטודיו הדסים מעצבת לפרינט וביקשו לי עכשיו לדיגיטל (באנרים פוסטים וכ’) אני צריכה הדרכה דחוף! Hiloola Studio הגיבה לפני 3 שנים, 4 חודשים 2 חברות · 1תגובה עיצוב גרפי מירי . מחפשת לוח שנה לעיצוב רחלי גולדשטוף הגיבה לפני 3 שנים, 4 חודשים 7 חברות · 8תגובות עיצוב גרפי פייגי שטרנליכט למגזין מודעות באנגלית דרושה גרפיקאית לתגבור פייגי שטרנליכט הגיבה לפני 3 שנים, 4 חודשים 1 חברה · 0תגובות עיצוב גרפי תגיל שריד מחפשת מישהי שיש לה קונטרס מוכן וצריכה עימוד רחל פרומוביץ-שחקנית הגיבה לפני 3 שנים, 4 חודשים 2 חברות · 1תגובה עיצוב גרפי הודיה ט. עיצוב גרפי…לזיכוי הרבים הודיה ט. הגיבה לפני 3 שנים, 4 חודשים 1 חברה · 0תגובות עיצוב גרפי רחל יגלניק איך מסירים הרבה גופנים בבת אחת? ברכי הגיבה לפני 3 שנים, 4 חודשים 2 חברות · 1תגובה עיצוב גרפי EMELY SAAR שאלה בפוטושופ EMELY SAAR הגיבה לפני 3 שנים, 4 חודשים 4 חברות · 5תגובות עיצוב גרפי A R מי מכירה את האתר הזה? איידי וייס הגיבה לפני 3 שנים, 4 חודשים 2 חברות · 1תגובה עיצוב גרפי הודיה אולמן צלמת מקצועית עזרה באילתור ואיתור אייקונים איידי וייס הגיבה לפני 3 שנים, 4 חודשים 4 חברות · 5תגובות עיצוב גרפי ר. טייך מקומות לצילום סודיים רחל פרומוביץ-שחקנית הגיבה לפני 3 שנים, 4 חודשים 2 חברות · 2תגובות עיצוב גרפי חיה רבקה עזרה באילוס – חלון ה-Export חיה רבקה הגיבה לפני 3 שנים, 4 חודשים 3 חברות · 5תגובות עיצוב גרפי משתמש לא ידוע מי כאן מעונינת לעצב לי 3 דפי נחיתה תמורת בלוג קבוע בכמה אתרים שלי? משתמש לא ידוע הגיבה לפני 3 שנים, 4 חודשים 1 חברה · 0תגובות עיצוב גרפי תמר טאוב מיתוג איידי וייס הגיבה לפני 3 שנים, 4 חודשים 8 חברות · 9תגובות עיצוב גרפי ציפי שיתוף עבודות נחמי בידרמן הגיבה לפני 3 שנים, 4 חודשים 5 חברות · 6תגובות עיצוב גרפי Frumi Brayer הדפסה על דמוי כרטיס אשראי תמר טאוב הגיבה לפני 3 שנים, 4 חודשים 4 חברות · 3תגובות עיצוב גרפי מציג 4,321 - 4,340 מתוך 4,544 דיונים → 1 2 3 … 216 217 218 … 226 227 228 ← עלייך להיות מחוברת בכדי ליצור דיונים חדשים.