עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 4 דקות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,443 תיק עבודות 842 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים משרות התשת הימים! שיתוף:) קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ התשת הימים! שיתוף:) עיצוב גרפי התשת הימים! שיתוף:) פורסם ע"י לאה גליקסון גרפיקה on 01/08/2024 ב8:58 pm משתפת פה מודעה של מטפלת רגשית, עיצבתי לה מודעה לאור תשעת הימים, אני יוצאת במחירים ממש טובים, לריענון תיק העבודות שלי:) לפרסום ומיתוג, וכל מה שצריך…. לקבלת תיק עבודות של: lg6756562😊gmail.com מחכה לשמוע מה אתן אומרות:) עימוד האש הגיבה לפני 1 חודש, 2 שבועות 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה עימוד האש גרפיקה חברה 02/08/2024 ב12:28 am ממש יפה!! אהבתי ממש!! רק הערה קטנה – אולי כדאי להוסיף עוד צבע… בהצלחה!! התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו