משתמשת בעט דיגיטלי? אשמח לעצה שלך
-
משתמשת בעט דיגיטלי? אשמח לעצה שלך
פורסם ע"י רחל כללי on 21/07/2022 ב11:13 pmמעוניינת לקנות עט דיגיטלי לצורך לימודי ‘איור דיגיטלי’ (פוטושופ, אילוסטרייטור, מנגה…)
אשמח לעצות, המלצות, הערות והארות בנושא.
- האם מומלץ לוח אטום או כזה עם מסך ואיזה דגם? בלי להתפשר על מקצועיות! יכולה להשקיע גם במחירים יקרים מאד.
- האם כדאי ונח להשקיע בלוח שלא צורך חיבור למחשב, ומה טווח המחירים?
- האם שמעת על טאבלט לציור במקום לוח, שהולך ונפוץ היום יותר ויותר? אשמח לפרטים עליו מבחינה כשרותית ומקצועית והאם נח יותר מלוח?
שוב מדגישה שאני מחפשת משהו מאד מקצועי (בעזרת ד’ מתכננת להיות מאסטרית בתחום)
Sarah Papish הגיבה לפני 2 שנים, 9 חודשים 4 חברות · 11 תגובות -
11 תגובות
-
0
4
0
חברה חדשה
אני קניתי לוח שמתחבר למחשב ורואים בו זמנית גם על הלוח וגם על המחשב (זה לא טאבלט, משמש רק כעכבר)
לדעתי הוא טוב יותר מהאטום השחור ובהחלט שווה את ההשקעה. (לא מדובר באחד הענק קצת יותר גדול מהשחור)
קניתי אותו באליאקספרס – זה חברה טובה את יכולה לסמוך על זה- XP PEN 12 – זה הדגם
אם את רוצה שחור- הוא פחות נוח לשימוש יותר קל לסחוב ממקום למקום החברה הרגילה זה WACOM עולה בערך 300 ש”ח את יכולה להשיג את זה גם בארץ
הצלחות!
-
0
90
0
חברה חדשה
היי מרים,
לוח במחיר הזה הוא לא לוח לציירים
אולי לגרפיקאים…
-
0
4
0
חברה חדשה
300 ש”ח- זה המחיר של הלוח של וואקום השחור הקטן (one by wacom)
הלוח של התצוגה שלי- יש לו לחץ עט ואני מציירת איתו -הוא מעולה ומחירו 200 דולר בעליאקספרס https://did.li/56BlC
-
0
4
0
חברה חדשה
אגב הוא לא ממש מוכר אבל הוא לוח מדהים. מקפיץ ציורים לרמה אחרת
(רחל R Y@ ממליצה לך לקנות אותו גם😉)
-
-
-
-
0
90
0
חברה חדשה
היי רחל,
ממליצה לך בחום על לוח תצוגה ולא על לוח גרפי,
סביר מאוד להניח שכשתלכי ללמוד יגידו לך לקנות לוח גרפי (אטום), הרבה ציירות אומרות שמתרגלים אליו והכל בסדר,
אבל המון ציירים נתקעים בשלב של תסכולים ובטוחים שהם לא יודעים לצייר פתאום.
לי יש לוח גרפי מעולה.(וואקום אינטוס פרו) הכי מומלץ שהיה בזמנו לפני שנתיים, לא יודעת מה הולך היום , ואני ממש מתוסכלת ממנו ורצה לצייר ביד,
ואני מכירה ציירת מקרוב שהיה לה לוח כמו שלי, היא קנתה לוח תצוגה ובבת אחת קפצו לה הציורים בחזרה לרמה הידנית והמטורפת שלה.
[יש אייפד מדהים לציירים שהמון ציירים קופצים אליו. אפשר לחסום אותו לחלוטין ולהשתמש בו כלוח, אבל זו כבר בחירה שלך…]
את יכולה להציץ כאן https://www.prog.co.il/threads/%D7%94%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%A7%D7%99%D7%99%D7%94.381528/
בהצלחה!!
-
0
90
0
חברה חדשה
וגם כאן 😉
וכאן
-
0
90
0
חברה חדשה
הלוח תצוגה שלך באמת נראה טוב,
אבל לוח וואקום ב300 ש”ח הוא לא יותר מנחמד. הוא בטוח פיצי עם לחץ עט ברמה של פנדה😉
-
502
6
0
סטטוס תעסוקתי:פעילה בקהילה
ווואוו!!!
רק עכשיו מתיישבת על המחשב-
תודה ענקית על התחקיר…
באמת הלחץ עט הוא פרמטר הכי חשוב בשבילי, ורצה לבדוק את הקישורים.
-
502
6
0
סטטוס תעסוקתי:פעילה בקהילה
אוקי, הבנתי שכדאי ללכת על לוח תצוגה,
אבל אולי תוכלנה להסביר לי על השווה והשונה בינו לבין האיפד המדובר?
שמעתי אולי על תוכנות שונות..
מה ההבדלים בנוחות? ובאבזור?
-
0
0
0
חברה חדשה
יש פה מאמר שיוכל לעזור לך, במקרה שעוד לא קנית
תחטטי שם, יש שם עוד מאמרים בנושא
-
Log in to reply.