עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 4 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,724 תיק עבודות 911 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות תגובה על לוגו ופתיח לעלון קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ תגובה על לוגו ופתיח לעלון עיצוב גרפי תגובה על לוגו ופתיח לעלון פורסם ע"י מוריה נפתלי צילום ומולטימדיה on 29/06/2022 ב1:59 pm אשמח להערות והארות תודה רבה עזר לך? 👍 01.png 29 KB קובץ תמונה - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה 2.png 29 KB קובץ תמונה - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה 3.png 28 KB קובץ תמונה - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה אלישבע חמד I פנטזיה הגיבה לפני 2 שנים, 10 חודשים 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות יעל טופיק צילום ומולטימדיה חברה 29/06/2022 ב5:23 pm 0 2 0 חברה חדשה למה העלון מיועד לאיזה ציבור גברים / נשים חרדי / דת”ל אם זה עלון קודש חסידי אני חושבת שכדאי משהו יותר מפואר עזר לך? 👍 אלישבע חמד I פנטזיה גרפיקה חברה 30/06/2022 ב10:28 am 0 18 0 חברה חדשה נראה לי קובץ 3 הכי טוב (אפי’ שהוא פחות מרשים) כי בקבצים הראשונים יש לך שני אלמנטים בלוגו, ואז בעצם אין לוגו… אולי עוד קצת ליטוש אני גם חושבת כמו יעל טופיק. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו