עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 35 דקות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,434 תיק עבודות 839 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים משרות תמונה בספירלה קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ תמונה בספירלה עיצוב גרפי תמונה בספירלה פורסם ע"י T&R שחקניות, רקדניות, במאיות, ומפיקות אומנות הבמה והפקות תוכן on 19/03/2024 ב4:00 pm מישהי יודעת איך עושים את זה???? שכשצובעים מגלים דמות, משהו כזה T&R שחקניות, רקדניות, במאיות, ומפיקות הגיבה לפני 6 חודשים 2 חברות · 2 תגובות 2 תגובות רבקי ש אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 19/03/2024 ב4:06 pm https://spiralbetty.com/ spiralbetty.comSpiral BettySpiralize your images. T&R שחקניות, רקדניות, במאיות, ומפיקות אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 19/03/2024 ב4:24 pm תודה רבה התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו