עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 16 דקות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,791 תיק עבודות 940 משרות השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה תראו את המודעה המושלמת הזו… מתנה מרות שוורץ האלופה הממתגת הכי מהירה בעולם. קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ תראו את המודעה המושלמת הזו… מתנה מרות שוורץ האלופה הממתגת הכי מהירה בעולם. עיצוב גרפי תראו את המודעה המושלמת הזו… מתנה מרות שוורץ האלופה הממתגת הכי מהירה בעולם. פורסם ע"י מרגלית אסולין מיתוג שיווק ופרסום on 10/07/2025 ב8:43 am מי שרוצה המלצות עליה יכולה לקבל אצלי- 0533153045 עזר לך? 👍 גולדי הרצוג הגיבה לפני 5 ימים, 9 שעות 7 חברות · 6 תגובות 6 תגובות בריינדי הלפרט מיתוג שיווק ופרסום חברה 10/07/2025 ב9:08 am מודעה יפיפיה עם ויזואל מדהים אבל בלוגו לא מספיק ברור המ’ לדעתי עזר לך? 👍 דינה גרפיקה חברה 10/07/2025 ב10:24 am דווקא אני קראתי מייד ‘מחוברות’ מודעה מאלפת! עזר לך? 👍 אסתי יספאן גרפיקה חברה 10/07/2025 ב10:29 am גם אני חושבת שהמ’ פחות ברורה, אבל חוץ מזה מהמם! עזר לך? 👍 ה חשבונאות ויעוץ מס חברה 10/07/2025 ב10:34 am מאוד יפה! לי נקרא אוטומטית מחוברות, אבל זה מחיבור אוטומטי של המילה עם ההקשר, המ’ באמת לא ברור דבר נוסף בכורסא הריפוד היוצא עשה לי תחושה של לשון מבצבצת החוצה, למה שלט יהיה בקו סיום שווה עם הכורסא? עזר לך? 👍 אודליה כהן גרפיקה חברה 10/07/2025 ב11:33 am יפה מאד!!!!!!!! מושקע ונעים לעין!!! המ’ בלוגו לא ברורה אבל בגלל שכתוב במודעה מחוברות לבד עושים את ההקשה וקוראים נכון. בהצלחה!!! עזר לך? 👍 גולדי הרצוג גרפיקה חברה 10/07/2025 ב11:07 pm איזו מודעה מדברת ונקיה ויז’ואל עוצר ומיתוג מחבר:) עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו