עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,492 תיק עבודות 873 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות אבא איתי/שיתוף קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ אבא איתי/שיתוף Tagged: חרבות ברזל, טיפוגרפיה, קליגרפיה, רעותה עיצוב גרפי אבא איתי/שיתוף פורסם ע"י reuta . design מיתוג שיווק ופרסום on 16/10/2023 ב7:48 pm הקב”ה מחפש אותנו, ורוצה את התשובה האמיתית שלנוזה הזמן לצעוק לאבא שבשמים חזק, להתפלל,להתקרב ולקרב את הגאולה. עזר לך? 👍 סטודיו יגוארט הגיבה לפני 1 שנה 3 חברות · 4 תגובות חרבות ברזלטיפוגרפיהקליגרפיהרעותה 4 תגובות סטודיו יגוארט גרפיקה חברה 17/10/2023 ב9:54 am וואו, מושלםם כרגיל 🙂 תגידי המילה אבא זה פונט קנוי או קליגרפיה שלך? עזר לך? 👍 reuta . design מיתוג שיווק ופרסום חברה 17/10/2023 ב10:37 am תודהאבא זה קליגרפיה עם עט פרלל עזר לך? 👍 סטודיו יגוארט גרפיקה חברה 17/10/2023 ב10:52 am וואו זה ממש מושלםם אפשר לדעת איפה למדת? עזר לך? 👍 פראדי גרפיקה חברה 17/10/2023 ב10:50 am וואו היצירות שלך אחת אחת!!!השראה— עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו