עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 4 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,543 תיק עבודות 893 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות אחים על באמת : הזדהות מובטחת קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ אחים על באמת : הזדהות מובטחת עיצוב גרפי אחים על באמת : הזדהות מובטחת פורסם ע"י רחל קארו מאיירת אומנות ועיצוב on 11/11/2024 ב4:05 pm אנחנו סט, בעיקרון. ככה הלבישו אותנו הכל טוב, עד המריבות וזה קורה במשפחות הטובות: * אחרי קצת זמן, השלמנו על באמת. בכל אופן – אנחנו סט אז לסיום סיומת: עזר לך? 👍 רחל ציגלמן הגיבה לפני 1 שבוע 4 חברות · 4 תגובות 4 תגובות סטמפל עיצוב שמשאיר חותמת גרפיקה חברה 13/11/2024 ב10:36 am חסום… עזר לך? 👍 רחל קארו מאיירת אומנות ועיצוב חברה 14/11/2024 ב3:40 pm איך חסום? את נטפרי? מוזר…. בכל אופן מצרפת לך קישור לאתר שם זה מופיע… עזר לך? 👍 דינה בוגרד גרפיקה חברה 13/11/2024 ב9:09 pm וואו!!! עזר לך? 👍 רחל ציגלמן אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 14/11/2024 ב8:04 pm חזקקקקקקק להתלקק😋 עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו