עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 35 דקות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,827 תיק עבודות 942 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות איך מורידים את זה? אינדיזיין קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ איך מורידים את זה? אינדיזיין עיצוב גרפי איך מורידים את זה? אינדיזיין פורסם ע"י תגיל שריד גרפיקה on 30/11/2022 ב4:43 pm שלוםםאני לא מצליחה להוריד את הקו התכלת הזה של הגריד (שכחתי איך קוראים לו באנגלית ואיך לעשות את זה..)אגב אשמח אם מישהי תוכל לכתוב לי הסבר קצר על השימוש בהם, כי ניסיתי וקצת הסתבכתי😅 תודהה! עזר לך? 👍 ריקי קלאפיש הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 6 חברות · 8 תגובות 8 תגובות אלישבע חמד I פנטזיה גרפיקה חברה 30/11/2022 ב4:46 pm את יכולה לגרור אותו לצד, או לבחור אותו ולמחוק עזר לך? 👍 תגיל שריד גרפיקה חברה 30/11/2022 ב4:47 pm זהו שזה לא נותן לי..זה ננעל משום מה עזר לך? 👍 בריינדי הלפרט מיתוג שיווק ופרסום חברה 30/11/2022 ב4:49 pm אם את רק רוצה להסתיר באופן זמני את קווי הגריד יש לך אפשרות בW לבחור תצוגה ללא גריד עזר לך? 👍 תגיל שריד גרפיקה חברה 30/11/2022 ב4:52 pm כן את זה אני יודעת, אבל אני רוצה להסיר אותו לגמרי או לפחות להזיז ואני לא מצליחה..יודעות אולי איך? עזר לך? 👍 Helit Colany גרפיקה חברה 30/11/2022 ב5:33 pm יש לך בview למטה grids &guides כנראה לחוץ על lock אז תעשי unlock guides ואז תוכלי למחוק אותו עזר לך? 👍 אסתי רוטנר מיתוג שיווק ופרסום חברה 30/11/2022 ב5:31 pm את יכולה ללחוץ קונטרול + ף, אבל זה גם רק מסתיר עזר לך? 👍 תגיל שריד גרפיקה חברה 30/11/2022 ב10:13 pm ראיתי וזה לא נעול…אני גם לא מצליחה ליצור חדשים, כאילו זה תקוע, וזה לא נעול 😟 עזר לך? 👍 ריקי קלאפיש גרפיקה חברה 01/12/2022 ב7:19 am אולי האינדיזיין נתקע וצריך להתחיל מחדש על כל מקרה פני אלי באישי [email protected] עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו