עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 4 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,800 תיק עבודות 941 השראות 13 שיתופים אחרונים משרות מובילות בקהילה איך מעצבים באילוסטריטור כפתור לחיץ? קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ איך מעצבים באילוסטריטור כפתור לחיץ? עיצוב גרפי איך מעצבים באילוסטריטור כפתור לחיץ? פורסם ע"י יסכה ישראלי גרפיקה on 22/07/2025 ב1:23 pm אני עוברת עכשיו על עיצוב שיש בו “כפתורים” שדרכם עוברים לעמוד חדש. מישי יודעת איך הופכים את העיצוב לכפתור לחיץ? עזר לך? 👍 מרפסת נוף הגיבה לפני 5 שעות, 19 דקות 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה מרפסת נוף גרפיקה חברה 22/07/2025 ב2:37 pm באינדזיין קובץ אינטרקטיב עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו